Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid, gata să transfere un fotbalist cu şapte meciuri în Superligă. Este cotat la şapte milioane de euro

Atletico Madrid, gata să transfere un fotbalist cu şapte meciuri în Superligă. Este cotat la şapte milioane de euro

La Liga

Comentarii

Potrivit presei din Spania, Atletico Madrid a pus ochii pe doi jucători de la Girona şi va face tot posibilul să-i transfere în următoarea perioadă de ”mercato”.

Unul dintre ei este fundaşul lateral Arnau Martinez (19 ani), un fotbalist care mai este urmărit cu atenţie de Manchester City şi Barcelona.

Madrilenii îl consideră viitorul fundaş dreapta al echipei şi a deveni prioritar pentru aceştia.

Aleix Garcia, dorit de Atletico Madrid

Al doilea jucător dorit de Atletico Madrid este mijlocaşul Aleix Garcia (25 de ani), fotbalist care în sezonul 2020/2021 a evoluat în Superligă, la Dinamo.

  • A fost unul dintre jucătorii aduşi în ”era Cortacero” şi a bifat şapte meciuri pentru ”câini” în campionat.

Contractul lui Aleix Garcia cu Girona expiră în această vară, însă se va prelungi automat dacă echipa va reuşi să se salveze de la retrogradare. 

Momentan, Girona este pe locul 11, cu 30 de puncte, însă diferenţa dintre locul 11 şi locul 18 - primul retrogradabil, este de doar 5 puncte. Aşa că va fi un final de sezon aprins în La Liga.

  • Sevilla este pe 17, iar Valencia pe 19.

Chiar şi aşa, directorul tehnic al lui Atletico Madrid este determinat să-i transfere pe cei doi jucători în vară, însă afacerea nu va fi deloc una ieftină. Conform okdiario.com, Atletico vrea să ofere 10 milioane de euro plus Riquelme sub formă de împrumut, însă Girona nu este prea încântată. 

  • Clauza de reziliere a lui Arnau Martinez este de 20 de milioane de euro.

De asemenea, Atletico poate spera ca Girona să retrogradeze şi să-l ia liber de contract pe Aleix Garcia sau să achite undeva la 7 milioane de euro în schimbul său.

Aleix Garcia, şase pase decisive în La Liga, în acest sezon

Aleix Garcia a avut una dintre cele mai surprinzătoare creşteri în ultimul sezon din La Liga. A bifat 24 de partide, în care a marcat un gol şi a oferit şase pase decisive.

În cariera sa, Aleix Garcia a evoluat pentru Manchester City, Girona, Mouscron, Dinamo, Eibar, iar iunie 2021 a ajuns din nou la Girona.

Afla mai multe despre: aleix garciaatleticogirona,  

viewscnt
Articole similare