Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid vrea să facă o ofertă pentru o vedetă de la FCSB. Ar fi printre cele mai tari lovituri ale lui Gigi Becali

Atletico Madrid vrea să facă o ofertă pentru o vedetă de la FCSB. Ar fi printre cele mai tari lovituri ale lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Atletico Madrid ar urma să-i facă FCSB-ului o ofertă pentru una dintre vedetele pentru care Gigi Becali speră să obţină foarte mulţi bani.

Gigi Becali ar putea reuşi o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

Presa din Spania scrie că Atletico Madrid este interesată de Octavian Popescu şi ar urma să facă în vară o ofertă de transfer.

Atletico Madrid l-ar vrea pe Octavian Popescu. Reuşeşte FCSB o nouă lovitură?

În vârstă de 20 de ani, Octavian Popescu este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga 1 şi există aşteptări foarte mari de la el.

În acest sezon a avut fluctuaţii şi a reuşit doar două goluri şi 6 assist-uri în 35 de apariţii, însă a avut multe momente în care şi-a demonstrat talentul.

Presa din Spania scrie că, din vară, Octavian Popescu ar putea schimba vestiarul. Atletico Madrid ar fi interesată să-l transfere definitiv, în tentativa de a întineri atacul.

Site-ul todofichajes.com notează că fosta campioană a Spaniei caută o soluţie pentru a-l înlocuit pe Yannick Carrasco, care va pleca la finalul sezonului, ţinând cont că este dorit de cluburi ca Manchest United şi FC Barcelona.

”Conducerea sportivă caută noi variante de întărire a atacului, iar unul dintre numele de pe listă este Octavian Popescu”, scriu cei de la todofichajes.com.

”'Colchoneros' (n.r. porecla lui Atletico Madrid) au rămas în contact atât cu agentul jucătorului, cât şi cu Steaua (n.r. FCSB) şi acum este unul dintre pariurile lui Atletico Madrid pentru a întineri atacul”, mai notează cei de la todofichajes.com.

Atletico Madrid îl monitorizează pe Octavian Popescu încă de la începutul sezonului

Primul care a dezvăluit că cei de la Atletico Madrid l-au remarcat pe Octavian Popescu a fost Adrian Ilie.

Fosta vedetă a Valenciei a dezvăluit în octombrie anul trecut că cei de la Atletico Madrid l-au sunat să le ofere o părere despre Tavi Popescu.

Adi Ilie a spus atunci că l-a urmărit la meciul Finlanda - România, scor 1-1, care s-a jucat pe 23 septembrie 2022:

”L-am urmărit special la meciul cu Finlanda de la echipa naţională. Special m-am uitat, pentru că m-au sunat ca să le dau o părere de-a mea undeva de afară, o echipă...

M-a sunat o echipă din Spania, ca să le spun ce văd eu la acel jucător. E o echipă din Primera, din primele 4. În sensul în care au terminat anul trecut, nu anul ăsta, că...”, a spus Adi Ilie pentru Fanatik, care ulterior a recunoscut că este vorba despre Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare