Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sper să-şi ia vitaminele pentru că nu prea gândeşte”. Sefer, reacţie acidă pentru Florin Manea: ”Probabil e frustrat că n-am semnat cu dânsul”

”Sper să-şi ia vitaminele pentru că nu prea gândeşte”. Sefer, reacţie acidă pentru Florin Manea: ”Probabil e frustrat că n-am semnat cu dânsul”

Rapid

Comentarii

Jucătorul formaţiei Rapid, Antonio Sefer, a avut o reacţie tranşantă pentru agentul Florin Manea, care l-a criticat pe fotbalist pentru faptul că viaţa extra sportivă a acestuia i-ar putea trage în jos cariera.

Antonio Sefer, reacţie acidă pentru Florin Manea

Unul dintre reproşurile dure pe care i le-a adus impresarul către Sefer ar fi faptul că jucătorul ar posta mult în mediul online, iar acest lucru ar putea afecta viitoare ofertele din străinătate.

Antonio Sefer a ţinut să clarifice disputa iscată între el şi Florin Manea.

La finalul meciului câştigat de Rapid în faţa lui FC Voluntari, scor 4-1, jucătorul de 22 de ani a vorbit despre această situaţie dintre el şi impresarul de jucători.

”Vreau să clarific această dispută pentru că el niciodată nu a fost impresarul meu. Dă cu vorbe grele în mine, din păcate. Nu cred că merit acest lucru. Eu am vorbit mereu frumos despre el.

Probabil că n-am semnat cu dânsul şi e puţin frustrat. Sper să-şi ia vitaminele pentru că nu prea gândeşte. Are creierul nu prea bun şi sper să aibă grijă de el şi să nu mai comenteze de mine pentru că eu l-am respectat.

N-am vorbit niciodată urât despre el, iar acum a fost a doua oară când a vorbit despre mine şi nu cred că este cazul. L-am respectat foarte mult, îl respect în continuare, dar sper să mă respecte.

(n.r. dacă îl dor aceste critici) Nu neapărat că mă dor pe mine, dar familia mea se mai uită şi ea la televizor şi nu e totul ok când mai văd lucruri despre mine. Sper să fie ultima dată când am auzit aceste vorbe”, a declarat Sefer, după meci.

Aflat în studioul Orange Sport, Constantin Zotta a reacţionat la discursul jucătorului de la Rapid: ”Dacă ar fi eliminat vorbele alea de la final, ar fi fost perfect. Fără jigniri, dar probabil este şi tânăr, mai poate învăţa” (min 24:30).

De la ce a început disputa Florin Manea - Antonio Sefer:

”Nu văd o schimbare de mentalitate la jucătorii tineri. Ce îşi ia un fotbalist care ia banii din primul contract? Maşină scumpă.

Sunt puţini cei care încearcă să depăşească nivelul actual. Radu Drăguşin are un Q5, de 25.000 de euro, deşi putea să-şi ia ce bolid dorea. Ferrari, Lamborghini, orice dorea.

A investit deja mare parte din primii bani câştigaţi. De asta îl apreciez, pentru că e un băiat cu capul pe umeri. E foarte atent la tot ce face, inclusiv la ce postează pe reţelele sociale.

Sefer pune pe Facebook ‘mi-a făcut mama geanta să plec în cantonament’. La 23 de ani (n.r. Sefer va împlini 23 de ani pe 22 aprilie)! Cine vrea să te transfere, citeşte acolo, ia la puricat tot ce ai postat, e atent la tot.

Cum să pui că îţi face mama geanta, om în toată firea? Păi, cine vrea să te transfere o să creadă că trebuie să te ia la pachet cu maică-ta.

Trebuie să ai grijă ce postezi, pentru că cei de afară verifică tot. Vor să vadă cum gândeşti, dacă eşti independent, dacă eşti matur, dacă ai imagine curată. 

Mi-a mai zis Mitică (n.r. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF) de unul Plumbuitu (n.r. Gabriel Plumbuitu, 18 ani, extremă stânga care a mai fost legitimat la Gaz Metan Mediaş, Metaloglobus, SSU Poli Timişoara şi CS Tunari), era la Juventus Colentina.

Mi-a zis că e superfotbalist. Când mă uit pe contul lui de Facebook, era într-o poză cu o floare în gură. Ţinea o lalea în gură! Am încheiat orice discuţie”, a fost afirmaţia lui Florin Manea, conform Sport.ro, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: rapidsefer 

viewscnt
Articole similare