Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aurelian Chiţu ”i-a răspuns” lui Gigi Becali, prin hat-trick-ul cu U Cluj. Adrian Mititelu, sfătuit să nu-l mai bage ”vârf”

Aurelian Chiţu ”i-a răspuns” lui Gigi Becali, prin hat-trick-ul cu U Cluj. Adrian Mititelu, sfătuit să nu-l mai bage ”vârf”

Fotbal

Comentarii

Aurelian Chiţu (32 de ani) a reuşit un hat-trick pentru U Craiova 1948, sâmbătă, în partida din deplasare cu Universitatea Cluj, din etapa a 3-a a play-off-ului din Superligă.

Fotbalistul născut la Ţăndărei (jud. Slobozia) a făcut un meci perfect împotriva ”şepcilor roşii” şi a ajuns la cota şapte în Superligă, în 27 de meciuri, în acest sezon.

În acest moment, Aurelian Chiţu a devenit cel mai bun marcator al oltenilor, depăşindu-l pe actualul atacant al celor de la FCSB, Andrea Compagno, cel care marcase de cinci ori până să plece.

Aurelian Chiţu, şapte goluri marcate pentru U Craiova 1948

Prin cifrele din acest sezon, Aurelian Chiţu reuşeşte ”să-i închidă gura” patronului de la FCSB, Gigi Becali, cel care îl sfătuia pe omologul său din Bănie, Adrian Mititelu, să nu-l mai bage atacant pe Aurelian Chiţu, pentru că nu ar fi un jucător de nivelul echipei.

Gigi Becali îi evidenţia pe Achim, Bauza, Bahassa şi Baeten, însă propunea transferul unui alt atacant, deoarece Chiţu nu ar avea valoarea necesară pentru a juca titular.

O să îi spun şi eu atunci lui Mititelu să îşi ia un atacant, să nu îl mai bage pe Chiţu atacant. Are echipă Mititelu. Are acolo linia de 3 pe Bahassa, Bauza şi Baeten, şi ăla e bun. Sunt trei jucători valoroşi.

Şi are şi pe Achim, care nu a jucat nici în tinereţe ce joacă acum. Că ăla le face toate jocurile acolo”, a declarat Gigi Becali, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

  • În cariera sa, Aurelian Chiţu a evoluat pentru Unirea Slobozia, FC Viitorul, Valenciennes, PAS Giannina, Astra Giurgiu, Daejon Citizen, FCV Farul, iar din ianuarie 2022 la U Craiova 1948.
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Aurelian Chiţu, conform transfermarkt. de.

Afla mai multe despre: adrian mititelugigi becaliaurelian chitu 

viewscnt
Articole similare