Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apărarea lui U Cluj, dezmembrată de U Craiova 1948. Aurelian Chiţu a profitat şi a marcat primul hat-trick din carieră

VIDEO | Apărarea lui U Cluj, dezmembrată de U Craiova 1948. Aurelian Chiţu a profitat şi a marcat primul hat-trick din carieră

Fotbal intern

Comentarii

Aurelian Chiţu (32 de ani) a fost omul primei reprize în meciul dintre U Cluj şi U Craiova 1948. Atacantul oltenilor a reuşit un hat-trick de senzaţie, iar unul dintre goluri a fost marcat după o gravă eroare în defensiva gazdelor.

VIDEO | Apărarea lui U Cluj, dezmembrată de U Craiova 1948. Aurelian Chiţu a profitat şi a marcat un hat-trick în mai puţin de 30 de minute

U Cluj şi U Craiova 1948 s-au întâlnit într-o partidă din cadrul etapei cu numărul trei din play-out-ul Superligii.

Meciul a început cum nu se poate mai bine din perspectiva fanului neutru. A ”plouat” cu goluri încă din primele minute.

Scorul a fost deschis după nici cinci minute de la fluierul de start al arbitrului. 

Aurelian Chiţu a fructificat o pasă venită de la Samuel Asamoah şi l-a ”executat” cu sânge rege pe portarul clujenilor, Andrei Gorcea.

Tabela a fost modificată din nou în minutul 7, de acelaşi Aurelian Chiţu, care a semnat ”dubla”.

Bahassa a primit o pasă în marginea careului de la Miron, apărătorul clujenilor, şi a centrat în zona punctului de la 11 metri.

Erorile s-au ţinut lanţ în defensiva lui U Cluj. După o neînţelegere între portarul Gorcea şi fundaşul Ispas, mingea a ajuns cu mult noroc la Chiţu.

Acesta a avut de îndeplinit o simplă formalitate şi a introdus mingea în plasa porţii adverse.

Mai apoi, Aurelian Chiţu a semnat hat-trick-ul, în minutul 27, după ce a fost servit ideal de Juan Bauza, pe un contraatac.

Astfel că, după nici 30 de minute de la startul partidei, gazdele de la U Cluj se văd nevoite să recupereze deja un deficit de trei goluri pe tabela de marcaj, în timp ce oltenii lui Nicolo Napoli sunt la adăpostul reuşitelor semnate de Chiţu.

Afla mai multe despre: u cluj u craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare