Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aurelio De Laurentiis pune piciorul în prag! Preşedintele lui Napoli nu vrea ca Supercupa Italiei să se joace în Arabia Saudită

Aurelio De Laurentiis pune piciorul în prag! Preşedintele lui Napoli nu vrea ca Supercupa Italiei să se joace în Arabia Saudită
Comentarii

Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a declarat marţi că doreşte ca Supercupa Italiei să se dispute în Italia şi nu în Arabia Saudită, ca urmare a izbucnirii războiului din Israel.

Supercupa Italiei este prevăzută în perioada 21-25 ianarie 2024.

"Aţi văzut ce se întâmplă în Israel? Ar putea exista o blocadă aeriană deasupra acestor regiuni", a explicat De Laurentiis, citat de agenţia italiană de presă ANSA, la o masă rotundă organizată de o universitate din Roma. "Cum poţi să te gândeşti să pui 120 de jucători, care valorează cât valorează, într-un avion? Totul pentru a câştiga câteva milioane în plus? Hai să o facem pe Stadio Olimpico", a sugerat el, înainte de a insista: "Nu este vorba că vreau să boicotez. Am cerut doar să ne gândim la asta", a afirmat el, conform lequipe.fr.

Campioana Italiei, Napoli, este una dintre cele patru echipe care vor disputa Supercupa în statul din Golf, alături de Lazio, Inter Milano şi Fiorentina. Înainte de acest sezon, competiţia opunea campioana Italiei şi câştigătoarea Cupei. Noul format va reuni primele două echipe din Serie A cu cele două finaliste ale Cupei Italiei.

Afla mai multe despre: de laurentiisnapolisupercupa italiei 

viewscnt
Articole similare