Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem un cuvânt greu de spus în campionat”. Rapidiştii, anunţ pentru rivale după remiza fără goluri cu Sepsi

”Avem un cuvânt greu de spus în campionat”. Rapidiştii, anunţ pentru rivale după remiza fără goluri cu Sepsi

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, Alex Ioniţă (28 de ani), a tras concluziile după remiza fără goluri cu Sepsi, în Superligă.

Rapid a remizat, în deplasare, cu Sepsi, scor 0-0, în primul meci din prima etapă a returului din Superliga României.

Giuleştenii veneau după victoria extrem de importantă obţinută în derby-ul cu FCSB, scor 2-1, disputat pe Arena Naţională, dar au fost ţinuţi în şah de gruparea lui Liviu Ciobotariu.

”Atât s-a putut! Presiune nu există. Avem un cuvânt greu de spus în campionat”

La finalul jocului de la Sfântu Gheorghe, Alex Ioniţă a reacţionat şi s-a arătat mulţumit de rezultat şi speră să câştige următoarele partide.

”Am întâlnit o echipă bună, ne-am dorit să câştigăm şi noi, şi ei. În a doua repriză au avut doar o ocazie, nici noi nu ne-am creat prea multe, dar a fost un meci bun până la urmă.

Se mai întâmplă, noi muncim în fiecare zi, ne dorim, doar atât s-a putut! Nu e nicio problemă în deplasare, ne-am dori să câştigăm toate meciurile şi restul echipelor îşi doresc să câştige în faţa noastră.

Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Presiune nu există, intrăm cu gândul să câştigăm meciul şi să fim pe primul loc. Abia aştept prima etapă din retur şi cred că avem un cuvânt greu de spus în campionat”, a declarat Ioniţă, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid nu reuşeşte să treacă pe primul loc al clasamentului, rămânând pe poziţia a doua, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidalex ionitasuperliga 

viewscnt
Articole similare