Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a remarcat Ovidiu Herea după egalul dintre Sepsi şi Rapid. ”Ar fi trebuit să aducă alt entuziasm” | EXCLUSIV

Ce a remarcat Ovidiu Herea după egalul dintre Sepsi şi Rapid. ”Ar fi trebuit să aducă alt entuziasm” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi şi Rapid au remizat în primul meci al etapei cu numărul 16 din Superligă, scor 0-0, iar giuleştenii nu au reuşit să dubleze succesul cu FCSB de al finalul sătpămânii trecute.

După o primă repriză în care nu a avut nicio ocazie, echipa lui Cristiano Bergodi a mai echilibrat jocul, însă giuleştenii se pot declara mulţumiţi de punctul obţinut, având în vedere numărul mare de şanse ratate de de Sepsi.

Jucătorii veniţi de pe bancă l-au dezamăgit pe Ovidiu Herea. ”Nu au fost la nivelul titularilor”

Invitat în studioul Orange Sport, Ovidiu Herea, fostul atacant al Rapidului, s-a declarat nemulţumit de aportul adus de jucătorii intraţi în partea a doua, despre care a spus că nu s-au ridicat la nivelul celor care au fost pe gazon încă din primul minut.

”Nu m-a încântat jocul Rapidului. Mi-aş fi dorit să văd mult mai mult în seara asta. Din păcate s-a văzut încă o dată că cei care intră de pe bancă nu sunt la nivelul titularilor. Ar fi trebuit să aducă un alt entuziasm”, a spus Ovidiu Herea. 

De asemenea, Cristi Costache a susţinut că giuleştenii ar trebuie să fie mulţumiţi de faptul că nu au pierdut şi a fost de părere că Rapid a trecut cu bine peste ”dubla” de foc cu FCSB şi Sepsi.

”Marea realizare a Rapidului în această seară este că nu au pierdut. Dacă ai fi planificat de la început din dubla asta  cu FCSB şi Sepsi, te ai fi mulţumit cu patru puncte? Rapid ar trebui să fie mulţumită”, a declarat Cristi Costache.

În următoarea etapă, Rapid va primi vizita lui ”U” Cluj.

Afla mai multe despre: rapidsepsisfântu gheorghe 

viewscnt
Articole similare