Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Horaţiu Moldovan după remiza albă cu Sepsi: "Campionatul este lung, nu trebuie să ne uităm acum la clasament"

Reacţia lui Horaţiu Moldovan după remiza albă cu Sepsi: "Campionatul este lung, nu trebuie să ne uităm acum la clasament"

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan, portarul titular al celor de la Rapid a vorbit după remiza obţinută la Sf. Gheorghe, împotriva celor de la Sepsi.

Portarul naţionalei României a vorbit despre importanţa răbdării şi perseverenţei într-o luptă la titlu şi consideră că exista suficient timp pentru a urca în clasament, după ratarea urcării pe prima poziţie.

"Nu am făcut o partidă foarte strălucită, mă bucur că nu am primit gol, dar era mult mai important să câştigăm şi să trecem pe primul loc. 

Campionatul este lung, nu trebuie să ne uităm acum la clasament, trebuie să fim în play-off şi atunci va fi lupta finală. Nu cred că e o sincopă, Sepsi e o echipă foarte bună, care cred că va intra şi în play-off. 

A fost un meci care pe care, am avut ocazii şi noi şi ei." a declarat Horaţiu Moldovan, după meci.

Horaţiu Moldovan, optimist înainte de Israel - România

Cât despre pauza provocată de meciurile echipelor naţionale, şi "dubla" decisivă a selecţionatei lui Edi Iordănescu, Moldovan este încrezător în şansele tricolorilor pentru calificarea la EURO 2024.

"Sper să fac un meci bun şi la naţională. Suntem aproape de o calificare în care nimeni nu credea, în afara grupului nostru, de la echipa naţională. Nimeni nu ne dădea şanse.”, a declarat Horaţiu Moldovan.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanrapidsepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare