Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, glume pe seama noilor tricouri ale FCSB-ului. Detaliul care l-a amuzat: ”Depinde de atmosfera de pe lângă echipă”

Basarab Panduru, glume pe seama noilor tricouri ale FCSB-ului. Detaliul care l-a amuzat: ”Depinde de atmosfera de pe lângă echipă”galerie foto

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru şi-a exprimat părerea despre noile echipamente ale FCSB-ului, dar şi despre decizia de a imprima pe tricouri emblema Peluzei Nord.

Zilele trecute, FCSB şi-a lansat echipamentele pe care le va folosi în noul sezon competiţional.

Spre deosebire de alţi ani, de data aceasta au fost schimbate atât echipamentul folosit la meciurile de pe teren propriu, cât şi cel pentru deplasare. În plus, a fost lansat şi un al treilea rând de echipament, care va fi purtat în cupele europene.

Basarab Panduru a vorbit despre noile modele de tricouri pe care le vor purta jucătorii FCSB-ului.

Basarab Panduru, glume pe seama noilor echipamente ale FCSB-ului

Cei de la FCSB şi-au prezentat vineri echipamentele pe care le vor purta în noul sezon. Pentru meciurile de acasă au fost alese echipamente de culoare roşie, în timp ce pentru deplasare au optat pentru culoarea neagră.

Există şi un al treilea rând de echipament, albastru complet, care va fi purtat la meciurile din Conference League, dar şi la unele meciuri din deplasare.

Mihai Stoica s-a declarat foarte încântat de designul noului echipament, despre care a spus că este ”de departe cel mai frumos pe care l-am avut”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOILE ECHIPAMENTE ALE FCSB-ULUI!

Basarab Panduru a comentat şi el noile tricouri ale FCSB-ului. Fostul mare mijlocaş al lui Benfica Lisabona s-a amuzat însă când a vorbit despre decizia oficialilor FCSB de a imprima pe tricouri sigla Peluzei Nord:

”Nu arată rău. Aşa, la prima vedere... Nu ştiu, n-am pus mâna pe el. (n.r. despre faptul că au imprimat emblema Peluzei Nord. N-am mai văzut până acum, nu ştiu. Poate că asta o să fie moda, poate asta o să se întâmple de aici încolo, n-am de unde să ştiu”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Expertul Orange Sport a continuat:

Silviu Tudor Samuilă: Dacă stai să te gândeşti, câte luni au trecut de când Mustaţă suna să vândă Gigi Becali clubul? Şi, la câteva luni după ce a dat telefoanele alea, ai apărut pe tricou...
Basarab Panduru, glumind: Mâine te superi, scoţi asta (n.r. sigla Peluza Nord) de pe tricou. Iar te împaci, iar o pui, depinde de atmosfera de pe lângă echipă. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare