Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, încântat de un fotbalist de la Rapid: ”A bubuit mai repede decât Sefer”. Ce spune despre atmosfera din Giuleşti

Basarab Panduru, încântat de un fotbalist de la Rapid: ”A bubuit mai repede decât Sefer”. Ce spune despre atmosfera din Giuleşti

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru s-a declarat încântat de atmosfera de la Rapid - FC Botoşani, dar şi de un jucător al echipei din Giuleşti.

În primul meci oficial pe noul stadion, Rapid s-a impus cu 3-0 în faţa lui FC Botoşani după un joc electrizant. Basarab Panduru s-a declarat încântat atât de atmosferă, cât şi de joc.

Expertul Orange Sport a fost impresionat şi de ascensiunea pe care un jucător de la Rapid a avut-o în acest sezon.

Ce jucător de la Rapid l-a încântat pe Basarab Panduru

Noul stadion din Giuleşti a fost luat cu asalt la primul meci oficial al Rapidului pe noua arenă. Jucătorii nu s-au lăsat mai prejos şi i-au încântat pe fani cu o victorie la scor de neprezentare.

Atracţia serii a fost golul înscris de Antonio Sefer, care a făcut 2-0 (min. 61) cu o execuţie superbă din lovitură liberă, şut de la aproximativ 30 de metri, fără prea mult elan, direct în vinclu.

Basarab Panduru a fost şi el încântat de ceea ce a văzut la Rapid - FC Botoşani 3-0 şi a scos în evidenţă un jucător de mare perspectivă din curtea giuleştenilor, pe Rareş Ilie.

”Mi-a plăcut atmosfera, stadionul plin. Aşa plin să fie nu-l vedeam stadionul. E bine, rezultatul e frumos pentru Rapid. După două meciuri cu Clinceni şi Dinamo nu ştiai de unde să-i iei şi voiam să văd un meci cu o echipă mai puternică. Dacă Rapid şi Botoşani erau în play-off nu mira pe nimeni.

Mi se pare că Rareş Ilie a bubuit mai repede decât Sefer. M-aş gândi că aşa ar trebui să fie la Rapid, cu un pressing şi au recuperat mingi pe la 20-25 de metri de poarta adversă şi plecau de acolo cu acţiunile.

Au făcut un meci bun şi mi s-a părut primul meci de azi de play-out şi cel de acum de play-off”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

În vârstă de 18 ani, Rareş Ilie este mijlocaş ofensiv şi a ”explodat în acest sezon”. Până acum a adunat 32 de meciuri la Rapid, două goluri şi 6 assist-uri. Evoluţiile foarte bune i-au atras multe laude din partea lui Mihai Stoica, cel care l-a evidenţiat încă de la primele meciuri la Rapid.

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. A fost prima partidă oficială pe noul stadion Rapid – Giuleşti.

Au marcat Vojtus ’10, Sefer ’61 şi Albu ’79 (penalti).

Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Kait – Sefer (Pănoiu ’74), Ioniţă (Dandea ’82), Ilie (Carnat ’68) – Vojtus (Bălan ’46). Antrenor: Adrian Mutu.

FC Botoşani: Pap – Ţigănaşu, Dawa, Haruţ, Braun – Papa (Roman ’74), Dican – Jaja (Tisdell ’73), Tîrcoveanu (Criciuma ’61), Mailat – Roman II (Petkovski ’82). Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Sefer ’62, Carnat ‘90+3

Arbitri: Adrian Cojocaru - Valentin Avram, Marius Badea - Viorel Flueran

Observatori: Corneliu Fecioru, Mircea Călin

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare