Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Denis Alibec. ”Nu vreau să mai văd jucători care dau din mâini” | EXCLUSIV

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Denis Alibec. ”Nu vreau să mai văd jucători care dau din mâini” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a dezamăgit şi a obţinut un singur meci în meciul cu Belarus de la Budapesta. Deşi tricolorii sunt în continuare favoriţi la calificarea de pe locul doi, situaţia se poate complica, în cazul în care Israel va obţine un rezultat favorabil cu Elveţia. La finalul meciului, Basarab Panduru l-a criticat pe Denis Alibec.

Invitat în studioul Orange Sport, fostul jucător al Stelei a declarat că nu îşi mai doreşte să mai vadă la echipa naţională jucători care îşi manifestă pe teren nemulţumirea. Denis Alibec a fost titular la Budapesta, însă nu a avut nicio realizare şi a fost schimbat de Edi Iordănescu după o oră de joc.

În multe momente ale jocului, fostul atacant al Farului s-a arătat nemulţumit de deciziile coechipierilor săi şi a părut deranjat în momentul în care a părăsit gazonul.

Gesturile de nemulţumire ale lui Alibec l-au enervat pe Basarab Panduru. ”Credeam că am terminat cu astea”

”Alibec nu mi-a plăcut, pentru că nu vreau să mai văd niciodată la echipa naţională un jucător care dă din mâini. Nu ai voie să ridici mâna, să nu alergi. Nu mi-a plăcut. Bombănea de când venea spre banca de rezerve, atunci când a fost schimbat. Nu dă bine. Nu este OK să fii nemulţumit de colegi. Am crezut că am terminat cu astea”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.  

În vârstă de 32 de ani, Denis Alibec a marcat patru goluri în 32 de meciuri pentru naţionala României. Este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro. Tricolorii vor primi vizita Andorrei în următorul meci din preliminariile pentru EURO 2024.

 

Afla mai multe despre: naţionala românieibasarab pandurudenis alibec 

viewscnt
Articole similare