Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru l-a pus la punct pe Cristi Manea după ce fundaşul a criticat arbitrajul: ”Cred că despre lucrurile astea ar trebui să vorbească”

Basarab Panduru l-a pus la punct pe Cristi Manea după ce fundaşul a criticat arbitrajul: ”Cred că despre lucrurile astea ar trebui să vorbească”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru l-a pus la punct pe Cristi Manea, care a acuzat arbitrajul de la Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0.

CFR Cluj a pierdut cu 2-0 la Craiova şi a înregistrat a doua înfrângere consecutivă, după ce cu FCSB, din etapa trecută, meci pe care l-a pierdut cu 1-0.

Însă Cristi Manea se plânge că cei de la Universitatea Craiova au beneficiat şi de unele decizii greşite.

Cristi Manea acuză arbitrajul de la meciul cu Universitatea Craiova

Primul gol al meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj a venit în minutul 66, după o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri.

Ivan a fost cel care a deschis scorul, după un şut deviat, dar Cristi Manea acuză faza din care oltenii au primit lovitură liberă.

Fundaşul lui CFR Cluj spune că n-a faultat la acea fază, ci a intrat la minge. În schimb, arbitrul a dictat lovitură liberă şi i-a arătat cartonaş galben:

”Le-a acordat o fază foarte periculoasă din nimic, le-a pus mingea pe 16 metri. În plus, al treilea cartonaş galben pe care-l iau şi este pe nedrept. Şi cu FCSB, la fel, mi-a dat cartonaş galben pe nedrept. Eu dacă mai iau un cartonaş galben sunt suspendat pe nedrept şi e frustrant.

Noi am alergat tot meciul şi am luat gol din nimic, dintr-o greşeală. (Despre faultul de pe finalul meciului) Mi-a rupt gheata. La mine dă fault şi cartonaş galben şi aici nu dă nimic. Eu nu mai înţeleg nimic. Şi am gaură gheată şi mi-au intrat crampoanele în picior.

Nici nu putem vorbi cu ei. Eu, dacă vreau să le zic, ceva zic: ”treci, dă-i drumul de aici!”, a spus Cristi Manea.

Basarab Panduru, critici la adresa lui Cristi Manea

Expertul Orange Sport a prezentat însă lucrurile dintr-un alt unghi. Basarab Panduru spune că, în primul rând, a fost fault la intrarea lui Cristi Manea asupra lui Ivan.

Însă fostul internaţional român susţine că Manea ar trebui mai degrabă să-şi analizeze prestaţiile din ultimele două meciuri, cu FCSB şi Universitatea Craiova, în care a greşit la toate golurile:

”Mie altceva mi se pare la Manea sau altfel l-aş fi văzut pe el comentând lucrurile astea:

'Domnule, trebuie să văd ce fac, pentru că etapa trecută greşesc, îl scot din off-side pe Popescu. Acum, la primul gol, fac faultul ăsta, pentru că poziţia mea nu este cea mai bună, iar eu fug spre poartă şi-l faultez.

La golul de 2-0, eu îl am pe Ivan lângă mine şi Ivan se întoarce după minge şi mingea în poartă...'

Cred că despre lucrurile astea trebuie să vorbească. Şi nu despre faulturile astea, şi că e frunstrat, şi că nu ştiu ce. Ba da, trebuie să primeşte cartonaş galben pentru intrarea asta”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

În minutul 18 al meciului de pe stadionul Ion Oblemenco, oaspeţii de la CFR au marcat un gol, prin Deac, însă arbitrul Marcel Bîrsan a anulat reuşita clujeanului pentru ofsaid.

Craiovenii au deschis scorul prin Andrei Ivan, care a înscris din lovitură liberă în minutul 67. Atacantul oltenilor a reuşit dubla în minutul 86, când a reluat în plasă o pasă excelentă primită de la Alexandru Creţu.

În minutul 90 clujenii au solicitat un penalti pentru un henţ al lui Ndong, dar după consultarea VAR, arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare