Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un jucător a plecat de la FCSB. A semnat cu o altă echipă din România: ”Totul este la superlativ”

OFICIAL | Încă un jucător a plecat de la FCSB. A semnat cu o altă echipă din România: ”Totul este la superlativ”galerie foto

FCSB

Comentarii

De la FCSB a plecat în această iarnă încă un jucător. El fusese transferat în 2018.

Pe lângă lotul echipei de seniori, cei de la FCSB sunt preocupaţi şi de întărirea grupelor de copii şi juniori, motiv pentru care se desparte de unii jucători care n-au confirmat.

Zilele trecut, de la FCSB a plecat şi David Petruţ, un tânăr fundaş central de doar 18 ani, pe care bucureştenii l-au transferat în 2018.

David Petruţ a plecat de la FCSB şi a semnat cu o echipă din Liga 3

David Petruţ este considerat o speranţă a generaţiei sale. El a fost remarcat de scouterii FCSB-ului în iulie 2018, în finala Campionatului Naţional de Juniori U15.

Juca atunci la juniorii celor de la UTA Arad, pe care copiii de la academia FCSB-ului i-au învins în ultimul act.

Tot în acea vară, oficialii FCSB-ului au decis să-l transfere la academia clubului şi chiar a făcut parte din lotul de seniori, însă n-a apucat să debuteze.

Însă, în această iarnă, David Petruţ a plecat de la FCSB, acolo unde juca pentru echipa secundă.

El şi-a reziliat contractul şi a revenit mai aproape de casă, la Şoimii Lipova, scrie sportarad.ro.

David Petruţ, prima declaraţie după ce s-a transferat la Şoimii Lipova

În ciuda vârstei, 18 ani, David Petruţ se bucură deja de un fizic impunător chiar şi pentru echipele de seniori. El măsoară nu mai puţin de 1.88 metri.

Fostul internaţional român de juniori speră acum să-şi dezvolte şi abilităţile de fundaş central şi spune că a ales să meargă la Şoimii Lipova deoarece clubul oferă condiţiile care l-ar putea ajuta să progreseze.

”Am vrut să mă întorc acasă şi s-a ivit şi oportunitatea de a juca la Şoimii Lipova cu care am şi semnat până în vara anului viitor. Ştiam că sunt profesionişti, cred că după UTA, stau cel mai bine la nivel organizatoric şi condiţii.

Totul este la superlativ şi cred că aici pot progresa şi mai mult. Ştiu că evoluez pe un post pretenţios pentru un junior, cel de fundaş central, dar sper să prind un loc de titular.

Mă voi pregăti cât se poate de serios şi, dacă antrenorul va considera că merit, sunt pregătit să fac faţă oricărei provocări. Am deja trei amicale jucate, mi s-a părut că m-am integrat bine, este un grup unit şi m-au adoptat rapid.

Din ce am văzut, în zona Aradului sunt mai mulţi jucători cu experienţă la echipele din Liga 3-a şi rezultă un nivel foarte bun al jocului.

Antrenamentele sunt complexe, se bazează pe dezvoltare a unui joc de construcţie, se mulează pe calităţile mele şi pe ceea ce am jucat în anii petrecuţi la FCSB”, a spus David Petruţ, citat de sportarad.ro.

David Petruţ este nepotul lui Alin Petruţ, un atacant care a evoluat pentru UTA la începutul anilor 2000.

Afla mai multe despre: david petrut 

viewscnt
Articole similare