Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru şi-a dat seama care e de fapt problema la U Craiova 1948 şi îl alarmează pe Adrian Mititelu: "L-ai dat afară pe Croitoru, dar asta e" | EXCLUSIV

Basarab Panduru şi-a dat seama care e de fapt problema la U Craiova 1948 şi îl alarmează pe Adrian Mititelu: "L-ai dat afară pe Croitoru, dar asta e" | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, susţine că lipsa autorităţii unui antrenor principal se simte la U Craiova 1948, care s-a aflat la al doilea meci fără Marius Croitoru, în Cupa României, cu Dinamo Bucureşti.

Ce problemă a descoperit Basarab Panduru la U Craiova 1948

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, meciul din Cupa României cu U Craiova 1948, scor 0-0, într-o întâlnire cu prestaţii modeste, cu puţine ocazii şi multe greşeli individuale. 

Paul Răducan este interimar pe banca echipei lui Adrian Mititelu, după ce Marius Croitoru a plecat de la U Craiova 1948, dar situaţia este sumbră, susţine Basarab Panduru. 

Expertul Orange Sport a dat vina pe jucătorii "albaştrilor" pentru situaţia în care se află echipa cu pretenţii de primele locuri în Superligă. 

"A părut că fiecare aleargă cât vrea, face ce vrea, iar cu toate astea mă gândeam care a fost cea mai mare ocazie a Craiovei. Se vede că e fără antrenor. Nu veneau la replieri. Eu mă aşteptam la altceva. 

L-ai dat afară pe Croitoru şi rămân jucătorii, da? Că nu poţi da afară 20-25 de jucători, că mereu aud placa asta. Ce e asta? Mă aşteptam la o echipă care rupe gazonul, care vrea să câştige, jucătorii să arate că nu noi suntem problema. Arată că ei sunt problema numărul unu", a declarat Basarab Panduru. 

După schimbarea de pe banca tehnică, Adrian Mititelu a spus că ia în calcul varianta numirii unui antrenor străin, dar a exclus revenirea lui Nicolo Napoli. 

Grupele din Cupa României, pe Orange Sport

Noul format din Cupa României propune grupe înainte de fazele superioare, iar primele meciuri au avut loc marţi, pe Orange Sport 1.

CSM Alexandria a furnizat o surpriză şi a scos o remiză pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 2-2, după ce liderii din Superligă au condus de două ori. 

În al doilea meci, CSC Dumbrăviţa a condus-o pe Rapid Bucureşti cu 1-0, în Giuleşti, dar fotbaliştii lui Adrian Mutu au câştigat cu 4-1 în cele din urmă. 

Meciul care a încheiat ziua a avut loc la Giurgiu, iar Dinamo Bucureşti şi U Craiova 1948 au obţinut un punct, după 0-0. 

Afla mai multe despre: basarab panduruu craiova 1948adrian mititelumarius croitorucupa romanieidinamo bucuresti u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare