Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e cel mai bogat patron din fotbalul românesc! Ce avere are Gigi + Pe ce loc e Dan Şucu de la Rapid

Becali e cel mai bogat patron din fotbalul românesc! Ce avere are Gigi + Pe ce loc e Dan Şucu de la Rapid

FCSB

Comentarii

Gigi Becali domină fotbalul românesc. Patronul de la FCSB e cel mai bogat patron din fotbalul românesc cu o avere estimată între 325 şi 425 de milioane de euro.

Becali e cel mai bogat patron din fotbalul românesc! Ce avere are Gigi + Pe ce loc e Dan Şucu de la Rapid

A apărut topul celor mai bogaţi români, acum la final de an, publicat de cei de la Capital. Conform acestuia, Becali este peste Dan Şucu de la Rapid. 

Gigi Becali are o avere estimată între 325 şi 425 milioane de euro, fiind pe poziţia a 18-a în clasamentul celor de la Capital. În spatele latifundiarului din Pipera se află Dan Şucu, investitorul de la Rapid. 

Şucu este patronul celor de la Mobexpert, cu o valoare estimată între 135 şi 145 de milioane de euro, acesta câştigă din mobilă, presă şi, recent, fotbal. 

Conform datelor financiare depuse la ANAF, magazinul Mobexpert Băneasa a avut o cifră de afaceri de 28.205.718 de euro în 2020. 

Dragoş şi Adrian Pavăl sunt din nou pe prima poziţie a clasamentului celor mai bogaţi români. Cu o avere estimată la 4-4,2 miliarde de euro, băcăuanii sunt pe locul 1 în TOP 300 Capital. Afacerea Dedeman şi imobiliarele i-au ajutat pe cei doi să fie, în continuare, lideri în clasament. 

Dan Şucu a anunţat bugetele Rapidului pentru următoarele trei sezoane

"Vor fi linii de business clare, responsabilităţi clare, bugete. Sperăm să vindem 8.000 de abonamente. Sperăm ca firmele mari să fie alături de noi. Sunt mai multe linii de business pe care le avem.

Anul acesta vom avea la dispoziţie aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuşi, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să ştie sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane şi până la 24 mai e puţin. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câştigăm campionatul.

Anul 2021-2022 n-a fost bun pentru Rapid, din punct de vedere financiar. Din punctul meu de vedere, veniturile au fost mai mici decât ne-am fi dorit. În acest sezon, am avut venituri de două milioane şi ceva, spre trei milioane, şi cheltuieli de patru milioane şi ceva. Deci a fost un deficit important.

Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, şi cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci şi modul de a câştiga", a declarat Dan Şucu, noul acţionar al Rapidului.

Gigi Becali anunţă că transferă ”un super jucător”. Ţinta lui costă 4 milioane de euro

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare