Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, ofertă-monstru: 600.000€ salariu, atacant letal la FCSB! Contract record | BREAKING

Becali, ofertă-monstru: 600.000€ salariu, atacant letal la FCSB! Contract record | BREAKING

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) pregăteşte un contract record pentru Superliga României, în cazul în care FCSB va lua campionatul. Pentru marele vis, grupele Ligii Campionilor, omul de afaceri este gata să ofere un salariu de 600.000 de euro pentru Florinel Coman, atacantul letal al "roş-albaştrilor".

Victoria cu FC Voluntari, în care Florinel Coman a reuşit o dublă şi a întors meciul în favoarea echipei sale (2-1, în deplasare, după 0-1 în pauză), Gigi Becali s-a entuziasmat şi a dezvăluit ce plan are pentru şeptarul FCSB, poate cel mai important jucător al echipei în acest moment.

Florinel Coman, "faraon" la FCSB. Gigi Becali îi pune pe masă un contract de 600.000 de euro!

Florinel Coman va primi de la Gigi Becali un salariu de 50.000 de euro pe lună, dacă FCSB va lua campionatul şi va reuşi să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Coman încasează deja 30.000 de euro lunar la FCSB, însă Becali vrea să-i "blindeze" contractul, pentru ca şeptarul său să nu se gândească la un transfer în străinătate.

Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro în contractul cu FCSB, iar Gigi Becali îl poate pierde în favoarea oricărei echipe care plăteşte suma şi se înţelege cu jucătorul. Pentru a nu fi tentat să plece decât în cazul unui salariu cu adevărat mare şi la o echipă importantă din Europa, Coman va primi din partea lui Gigi Becali un salariu de 600.000 de euro pe an într-un nou contract la FCSB.

"Să câştig campionatul, mă duc în Liga Campionilor şi de acolo pleacă el. Asta a fost condiţia să prelungească contractul, avea 20.000 şi mai avea un an şi jumătate şi i-am zis că-i fac 30.000 şi îţi bag clauză de cinci milioane, de fapta asta... A zis da, ca să poată pleca şi el, că acum era liber, dacă nu-i puneam clauza aia.

Eu i-am spus aşa, că nu trebuie să se mai hazardeze, că are 25 de ani şi pleacă la o echipă mare, iar dacă nu pleci şi vom avea rezultate îţi fac 50.000 şi îţi dau 6-700.000 de euro pe an, ai apartament, soţie, copii, salariu, bani şi stai în România şi după continui în staff, îţi faci viaţa ta apoi la FCSB. El are duhovnic şi de aia e alt om, se împărtăşeşte", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Florinel Coman este cel mai bun marcator al FCSB în acest sezon, la egalitate cu Darius Olaru: 15 goluri şi 9 pase decisive, în 29 de meciuri (2189 de minute).

5 - cinci milioane de euiro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel coman oferta gigi becaligigi becali oferta florinel comangigi becali oferta comanflorinel coman contract fcsb 

viewscnt
Articole similare