Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, tot mai aproape de o nouă lovitură istorică la FCSB. A găsit antrenorul perfect în străinătate: "Da, vrea să semneze"

Becali, tot mai aproape de o nouă lovitură istorică la FCSB. A găsit antrenorul perfect în străinătate: "Da, vrea să semneze"

FCSB

Comentarii

FCSB este în continuare fără antrenor, după plecarea de săptămâna trecută a lui Nicolae Dică, iar acum Gigi Becali este în căutarea numelui potrivit pentru banca tehnică a echipei sale.

FCSB a pierdut meciul disputat, la începutul săptămânii trecute, scor 1-2, la U Cluj, iar Nicolae Dică şi-a dat demisia. A urmat un nou eşec usturător pentru vicecampioana României, 0-3, cu West Ham, de această dată cu Mihai Pintilii pe banca tehnică. De altfel, la doar trei zile distanţă, duminică, FCSB a reuşit un meci foarte bun în derby-ul cu Rapid şi s-a impus cu 3-1.

Cum jocul echipei s-a ridicat la nivelul aşteptărilor sale, Gigi Becali a luat decizia ca Mihai Pintilii să stea pe banca tehnică şi la următoarele două partide, joi, cu Oţelul Galaţi, şi duminică, împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

De altfel, latifundiarul din Pipera a anunţat că va numi un nou antrenor săptămâna viitoare, când echipele de club vor intra în pauza prilejuită de partidele naţionalelor. În aceste condiţii, şansele ca Laurenţiu Reghecampf să revină la FCSB au crescut considerabil, iar presa din Azerbaidjan a scris, chiar în aceste zile, că antrenorul vrea să rezilieze contractul cu Neftci Baku.

De asemenea, Adrian Mititelu l-a dat de gol pe Laurenţiu Reghecampf şi a dezvăluit că acesta îşi doreşte să revină pe banca tehnică a FCSB-ului.

"Reghe e amicul meu, am vorbit cu el când am fost în Dubai. Pe Reghe l-aş pune chiar mâine antrenor. Îmi place de el.

Eu l-am angajat prima dată în 2010, după ce a plecat Neagoe. Au venit suporterii şi au protestat că angajăm un stelist. Ulterior, a venit înapoi. Dar atunci am făcut scandal, pentru că începuse Anamaria să se bage la jucători, să-i pună să semneze contractele. Nu de tâmpit am făcut scandal atunci.

Îmi place de Reghecampf. Părerea mea e că e cel mai bun antrenor, alături de Dan Petrescu. Eu nu înţeleg de ce nu-l pune FCSB antrenor. El vrea la FCSB. Simt că îşi doreşte foarte mult la FCSB. Aşteaptă să ajungă acolo. Eu nu ştiu de ce Gigi nu-l ia pe Reghecampf. M-am temut să nu se ducă Reghe acolo până la meciul direct de duminică" , a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Reghecampf a mai antrenat-o pe FCSB din mai 2012 până în mai 2014 şi din decembrie 2015 până în mai 2017. De altfel, singurele trofee cucerite de Reghecampf au fost alături de FCSB: două titluri de campion, o Cupă a României şi o Cupă a Ligii.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare