Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gerard Pique a fost eliminat la ultimul meci pentru Barcelona! Ce i-a spus arbitrului pe tunel

VIDEO | Gerard Pique a fost eliminat la ultimul meci pentru Barcelona! Ce i-a spus arbitrului pe tunel

FC Barcelona

Comentarii

Gerard Pique (35 de ani) a fost eliminat la pauza meciului dintre Osasuna şi Barcelona, scor 1-2, la ceea ce ar fi putut să fie ultima apariţie în tricoul clubului catalan.

VIDEO | Gerard Pique a fost eliminat la ultimul meci pentru Barcelona! Ce i-a spus arbitrului pe tunel

Aflat pe banca de rezerve pentru ultimul meci al catalanilor înainte de pauză pentru Mondial, Gerard Pique a fost total nemulţumit de deciziile  „centralului” Gil Manzano!

După multe proteste, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu în tunel. 

La câteva ore de la finalul meciului, presa spaniolă a prezentat cuvintele pe care Gerard Pique i le-a spus lui Jesus Gil Manzano şi care l-au făcut pe arbitru să-l dea afară.

”Ai văzut ce corner ai dat împotriva noastră? Tu eşti arbitrul care ne-a 'lucrat' de cele mai multe ori. Eşti o ruşine”, a spus Gerard Pique, cel care şi-a încheiat monologul cu o înjurătură la adresa mamei arbitrului, care nu poate fi reprodusă.

Gerard Pique şi-a luat rămas bun cu o victorie de la Barcelona

Gerard Pique şi-a luat adio de la cariera de jucător cu o victorie în faţa Almeriei. Putea chiar să marcheze la meciul de adio, dar Lewandowski nu l-a lăsat să execute lovitura de la 11 metri.

În meciul de sâmbătă, la aproape fiecare atingere a mingii, Pique a fost aplaudat de suporteri, în amintirea numeroaselor sale succese cu Barca, alături de care a câştigat de trei ori Liga Campionilor şi de opt ori campionatul Spaniei. El a fost vizibil emoţionat în minutul 84, când a fost înlocuit de Andreas Christensen, în ovaţiile publicului prezent în tribune.

La finalul meciului, după ce a făcut un tur de onoare, fundaşul s-a adresat de pe teren fanilor Barcelonei, cărora le-a promis că "în viitor" se va întoarce la club, moment în care mulţi fani au putut fi auziţi strigând "Preşedinte!".

Pique şi-a anunţat joi decizia de a pune capăt carierei sale de fotbalist.

Pique, ultimul meci pentru FC Barcelona. Reacţia lui Xavi în privinţa retragerii fundaşului central: "Ne va fi dor de el"

Afla mai multe despre: pique 

viewscnt
Articole similare