Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali VS Şucu, prima ciocnire pentru fotbalistul de 1 milion de euro! Rapid şi FCSB vor acelaşi jucător

Becali VS Şucu, prima ciocnire pentru fotbalistul de 1 milion de euro! Rapid şi FCSB vor acelaşi jucător

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi Dan Şucu s-ar putea "ciocni" în prima bătălie pe piaţa transferurilor, pentru fotbalistul cotat la 1 milion de euro. Paul Iacob (25 de ani), căpitanul Chindiei, devine liber de contract şi e dorit de Rapid, dar şi FCSB ar putea intra pe fir, după ce Becali a anunţat că are nevoie de fundaşi centrali la echipă.

Paul Iacob, căpitanul Chindiei, rămâne liber de contract şi ar putea ajunge motiv de "dispută" între FCSB şi Rapid, prima bătălie pe piaţa transferurilor între Gigi Becali şi Dan Şucu, unul dintre patronii Rapidului.

Becali VS Şucu, prima ciocnire pentru fotbalistul de 1 milion de euro! Rapid şi FCSB vor acelaşi jucător

Dan Şucu abia a intrat în fotbal după ce a cumpărat o parte din acţiunile Rapidului, iar giuleştenii pregătesc o campanie de transferuri interesantă. Însă, Gigi Becali şi FCSB le-ar putea strica planurile în privinţa unui fotbalist cotat la 1 milion de euro de specialiştii de la transfermarkt.com.

Rapidul îl vrea pe Paul Iacob (25 de ani), căpitanul Chindiei care rămâne liber de contract. Fundaşul central a fost pe lista de transferuri a FCSB în iarnă, iar Gigi Becali ar putea intra din nou pe fir, după ce a anunţat că Vinicius şi Andrei Miron vor fi daţi afară, astfel că are nevoie de fundaş central.

Gigi Becali l-a ofertat pe Paul Iacob în perioada de transferuri din iarnă, prin intermediul lui Mihai Stoica, dar în cele din urmă transferul nu s-a realizat. Expertul Orange Sport, a dezvăluit că transferul lui Paul Iacob a picat din cauză că s-a ajuns la "licitaţie" pentru că informaţia s-a "scurs" în presă.

"M-a deranjat că a apărut, mie nu-mi place să facem licitaţii. Eu o să mă întâlnesc cu agentul lui, Lucian Marinescu, şi o să-i spun că eu nu mai... Sunt alte echipe care îl pot lua. Până la urmă, am atras atenţia celorlalte competitioare că e jucător de FCSB", a spus Mihai Stoica.

Crescut la Viitorul, Paul Iacob a jucat 40 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut cu Chindia, timp în care a livrat o pasă de gol, în 3.544 de minute strânse pe teren.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Paul Iacob în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalidan sucutransferpaul iacobrapidfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare