Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benfica, instrucţie cu echipa unde evoluează patru jucători trecuţi prin România. Unul dintre ei a făcut istorie la FCSB

Benfica, instrucţie cu echipa unde evoluează patru jucători trecuţi prin România. Unul dintre ei a făcut istorie la FCSB

Campionate

Comentarii

Benfica s-a impus în cel mai recent meci din campionatul Portugaliei şi a învins-o pe echipa la care evoluează patru jucători trecuţi prin România, inclusiv pe la FCSB.

Benfica s-a impus fără emoţii în faţa formaţiei Casa Pia, scor 3-0, în etapa cu numărul 19 din campionatul Portugaliei.

Cel mai important jucător al meciului a fost Joao Mario, cu două goluri şi o pasă decisivă la reuşia superbă semnată de Bah, pe contraatac.

VIDEO cu rezumatul meciului

 

Adversa liderului din Portugalia a fost Casa Pia, o nou-promovată, dar clasată în momentul de faţă pe locul 5.

La această formaţie sunt legitimaţi patru jucători care au jucat în campionatul României şi toţi patru şi-au făcut apariţia pe teren şi în partida cu Benfica. 

Este vorba despre fundaşul Fernando Varela, fost jucător important la FCSB (2013-2016) şi Vaslui (2012-2013), portarul Ricardo Batista, ex-Gaz Metan Mediaş (2018-2020), mijlocaşul Afonso Taira, fost la Hermannstadt (2019-2020), şi fundaşul Vasco Fernandes, ex-Pandurii Târgu Jiu (2015-2016).

Fernando Varela, câştigător a cinci trofee la FCSB, printre care şi două campionate, este chiar căpitanul celor de la Casa Pia.

În altă ordine de idei, imaginile cele mai spectaculoase de la partida Benfica - Casa Pia vin dinainte de meci, cu retragerea lui Andre Almeida, vulturul zburând deasupra stadionului şi intrarea jucătorilor în teren, pe un culoar format din trofeele câştigate de Benfica de-a lungul timpului.

Afla mai multe despre: romaniabenfica casa piaportugalia 

viewscnt
Articole similare