Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema confirmă transferul lui Mbappe la Real Madrid: ”E doar o chestiune de timp”

Benzema confirmă transferul lui Mbappe la Real Madrid: ”E doar o chestiune de timp”

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe se apropie de un transfer la Real Madrid.

Super starul lui Paris Saint Germain este aşteptat pe Santiago Bernabeu din stagiunea viitoare şi ar putea ajunge în Spania în calitate de jucător liber de contract.

Ibericii au anunţat recent că Zidane ar fi refuzat să o preia pe Paris Saint-Germain, tocmai pentru că este convins că Mbappe nu va mai juca din stagiunea viitoare la PSG.

Acum, în câteva declaraţii făcute pentru L'Equipe, atacantul madrilenilor, Karim Benzema, coechipier la naţionala Franţei cu Mbappe a dezvăluit: ”Kylian Mbappe se va antrena cu Real Madrid într-o bună zi. Sunt sigur de asta. Nu ştiu când o să vină, dar e doar o chestiune de timp” a declarat Benzema, pentru sursa citată.

Kylian Mbappe pare să fie principalul obiectiv al celor de la Real Madrid pentru campania de transferuri din vară, după ce vara trecută, PSG a refuzat 180 de milioane de euro pentru atacantul său. Mbappe poate negocia începând din ianuarie cu orice alt club, pentru că el nu şi-a prelungit încă acordul cu gruparea antrenată de Mauricio Pochettino.

Afla mai multe despre: mbappepsgbenzema 

viewscnt
Articole similare