Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, păcălit de VAR: ”Abia după aia am înţeles despre ce-i vorba”. Ce spune despre jocul echipei sale

Bergodi, păcălit de VAR: ”Abia după aia am înţeles despre ce-i vorba”. Ce spune despre jocul echipei sale

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Cristiano Bergodi a fost încântat de prestaţia jucătorilor săi în partida Universitatea Craiova - Sepsi, ce a făcut parte din etapa inaugurală a Superligii. Meciul s-a încheiat scor 2-2, după o serie de evenimente care au avut loc pe parcursul celor aproximativ o sută de minute de joc.

Sepsi a încheiat la egalitate meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-2, după ce, la un moment dat, formaţia covăsneană era condusă cu 0-2.

Vitalie Damaşcan şi Nicolae Păun au fost autorii celor două goluri, din repriza secundă, care au făcut-o pe Sepsi să plece neînvinsă din Bănie.

Bergodi, păcălit de VAR: ”Abia după aia am înţeles despre ce-i vorba”. Ce spune de jocul echipei sale

La finalul jocului, Cristiano Bergodi a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

De asemenea, antrenorul lui Sepsi nu a înţeles iniţial de ce a fost consultat VAR-ul la golul al doilea al echipei sale.

A crezut că se analizează validitatea reuşitei, dar pe urmă şi-a dat seama că sistemul de arbitraj video a sancţionat intrarea dură a lui Mateiu la Păun, în urma căreia jucătorul Craiovei a fost eliminat direct.

”După prima repriză am schimbat şi sistemul de joc, dar se pare că în repriza secundă am început bine. I-am ţinut în jumătatea lor, blocaţi. Mi-a plăcut mentalitatea, spiritul şi dorinţa de a juca până la capăt.

Suntem la început de sezon, greşelile apar acum, dar sunt fericit că am reuşit să întoarcem rezultatul. Nu ştiu câte echipe vor putea să întoarcă un 2-0 pe stadionul Universităţii Craiova.

Prima oară când am văzut că se verifică faza de la golul doi cu VAR n-am ştiut ce se întâmplă. Am crezut că nu o să ne valideze golul nostru şi nu înţelegeam. Abia după aia am înţeles despre ce-i vorba”, a declarat Bergodi, după meci.

Afla mai multe despre: sepsibergodi 

viewscnt
Articole similare