Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi şi Niczuly, declaraţii contradictorii după eşecul cu Rapid! Italianul nu a avut ce să le reproşeze elevilor săi, portarul a mustrat un coleg

Bergodi şi Niczuly, declaraţii contradictorii după eşecul cu Rapid! Italianul nu a avut ce să le reproşeze elevilor săi, portarul a mustrat un coleg

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a pierdut confruntarea cu Rapid, din Giuşeşti, scor 0-1.

Formaţia FC Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Golul a fost marcat de Rareş Ilie, în minutul 80.

În urma meciului, Cristiano Bergodi a declarat că i-a plăcut mult prima repriză, însă în a doua s-a văzut că echipa sa a avut parte de meciuri cu intensitate mare.

Atât am putut, nu e uşor, am schimbat cinci jucători, acolo când ai făcut o primă repriză bună şi a doua repriză... îţi trebuie o schimbare completă, diferită.

Din punct de vedere fizic n-am putut. Când joci trei meciuri cu o intensitate fizică şi mentală aşa... Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor.

Mi-a plăcut mult prima repriză, cum am controlat, cum am ajuns în careu... Rapidul sută la sută e la baraj“, a declarat Cristiano Bergodi.

Bergodi şi Niczuly, declaraţii contradictorii după eşecul cu Rapid!

Dacă Bergodi nu şi-a criticat elevii, Roland Niczuly nu şi-a menajat coechipierii. Portarul a avut critici pentru aceştia după fluierul final.

”Am făcut un joc foarte slab şi în repriza a doua nici nu am contat. Cred că totuşi puteam să egalăm pe final. Poarta era jumătate goală la acea fază.

E inexplicabil cum poţi să ratezi o asemenea şansă. Mai ales aici, în Giuleşti. Trebuie să profiţi de orice ocazie.

Aş putea să găsesc scuze, că am avut meci greu cu Craiova. Dar scuzele nu îşi iau rostul. Trebuie să găsim soluţii la fiecare meci.

Sunt dezamăgit de această seară. Nu pot să dau eu procente. În proporţie de 80 % este greu să piardă ei barajul.

Cu greu îmi găsesc cuvintele, mă aşteptăm la o altă prestaţie. Dureros, că puteam să ne desprindem de Botoşani şi aveam şansă mare pentru a rămâne acolo, pe primele două locuri.

Fiecare meci va fi foarte greu. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi să arătăm o altă faţă”, a spus Niczuly.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare