You are here:

Bernadette Szocs, prima reacţie după calificarea în optimi la Jocurile Olimpice: ”Ştiam că voi câştiga”. Cum a reuşit

Bernadette Szocs, prima reacţie după calificarea în optimi la Jocurile Olimpice: ”Ştiam că voi câştiga”. Cum a reuşit

Jocurile olimpice

Comentarii

Bernadette Szocs (29 de ani) a tras concluziile după calificarea în optimile de finală la Jocurile Olimpice de la Paris.

Bernadette Szocs, după calificarea în optimi: ”Ştiam că voi câştiga, chiar dacă din nou am pierdut primul set”

Bernadette Szocs a afirmat, marţi, după calificarea în optimile Jocurilor Olimpice la simplu, că a fost sigură de victorie în meciul cu ucraineanca Margatita Pesotska, chiar dacă a pierdut primul set. Bernie încă regretă că nu a reuşit calificarea în semifinale la dublu mixt alături de Ovidiu Ionescu.

"Ştiam că voi câştiga, chiar dacă din nou am pierdut primul set (12-14). Şi din nou, de pe margine, antrenorul (n.r. Ionuţ Seni) mi-a spus unde am greşit. Mă grăbeam să finalizez în momente în care nu eram sigură sută la sută că voi încheia punctul", a declarat sportiva, conform COSR.

Bernie a schimbat jocul şi a dominat categoric, câştigând următoarele două seturi 11-5, 12-10. În setul al patrulea, la 10-8, a vrut să pună capăt unei mingi şi setului, cu un rever energic, razant dar care s-a oprit în fileu. Ionuţ Seni a cerut Time Out, pentru a-i reaminti tactica de joc: răbdare.

"A fost o minge pierdută care a prelungit setul. Ştiam că adversara mea se va agăţa de orice minge. E o luptătoare, care chiar dacă aş fi condus cu 3-0 la seturi şi 10-0 la puncte, tot s-ar fi concentrat să rămână în joc. Aşa că mi-am reluat concentrarea după acel Time Out şi am reuşit să pun capăt jocului (14-12, urmat de 11-4 în ultimul set).

Îmi pare extrem de rău că nu am trecut mai departe la dublu mixt, dar credeţi-mă că am făcut tot ce am putut. Diferenţa au făcut-o câteva mingi la care nu am fost inspiraţi, deşi scorul poate spune altceva.

Acum mă concentrez pe competiţia de simplu şi, totodată, îmi pun mari speranţe pentru concursul pe echipe. Colegele mele sunt motivate să obţinem un rezultat bun. Ne dorim şi noi să dăm motive de bucurie românilor", a adăugat jucătoarea de 29 de ani. 

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs s-a calificat în optimile probei de simplu, de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Berni, în vârstă de 29 de ani şi cap de serie 5, a trecut în turul doi de sportiva ucraineană Margaryta Pesotska, scor 4-1.

Scorul pe seturi a fost 12-14, 11-5, 12-10, 14-12, 11-4. Meciul a durat 45 de minute.

În optimile de finală, sportiva română se va duela cu austriaca Sofia Polcanova, cea alături de care a cucerit medalia de aur, în proba de dublu feminin, la Campionatele Europene de la Munchen, în 2022.

Afla mai multe despre: bernadette szocstenis de masajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare