You are here:

Bogdan Cosmescu, neimpresionat de strategia lui Dan Petrescu după înfrângerea cu U Cluj: "Nu ştiu dacă ai făcut mare şmecherie"

Bogdan Cosmescu, neimpresionat de strategia lui Dan Petrescu după înfrângerea cu U Cluj: "Nu ştiu dacă ai făcut mare şmecherie"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a suferit o nouă înfrângere în Superliga, după eşecul împotriva celor de la Universitatea Craiova, din etapa a 3-a.

De data aceasta, U Cluj a venit în Gruia şi a reuşit să ia toate cele trei puncte puse la bătaie. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a optat să folosească o formulă de start mai slabă faţă de cea pe care o păstrează pentru partidele din preliminariile UEFA Conference League. Dacă va trece de Maccabi Petach Tikva, în turul trei preliminar UEFA Conference League, CFR Cluj va mai avea de disputat două partide în play-off-ul competiţiei.

Bogdan Cosmescu a analizat strategia tehnicianului celor de la CFR Cluj şi a evidenţiat problemele pe care o astfel de abordare le poate aduce unei echipe, în acest moment al sezonului. Cosmescu nu este convins de strategia celor de la CFR Cluj, formaţie care îşi sacrifică rezultatele din campionat pentru calificarea în grupele unei competiţii europene, în opinia sa.

Bogdan Cosmescu: "Ajungi în grupe şi acolo te predai, nu ştiu dacă ai făcut mare şmecherie"

"Problema este, când te opreşti? Ajungi în grupe şi acolo te predai şi nu ştiu dacă ai făcut mare şmecherie, ai luat 3.000.000 de euro, ok, nu sunt bani puţini, dar... Eu nu pun biletele la socoteală, depinde cu cine pici, 3.500.000 este premiul dacă intri în grupele Conference League, apoi vezi ce mai iei.", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Bogdan Cosmescu a continuat şi a evidenţiat nevoia constantă a antrenorilor aflaţi într-o situaţie asemănătoare de a aduce cât mai mulţi jucători şi l-a ironizat pe Dan Petrescu.

"Problema este altfel, trebuie să ai nu 22 de jucători, ci 33 de jucători în lot, ca să ai trei echipe, că poate unii nu sunt în formă.", a mai spus Cosmescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescubogdan cosmescuu cluj 

viewscnt
Articole similare