You are here:

BOOM! 10 milioane de euro dintr-un foc. Prima mare lovitură dată de Şucu după venirea lui Neil Lennon la Rapid

BOOM! 10 milioane de euro dintr-un foc. Prima mare lovitură dată de Şucu după venirea lui Neil Lennon la Rapid

Rapid

Comentarii

Rapid a intrat într-o nouă eră, iar Dan Şucu este dispus să investească serios în sezonul care urmează să înceapă pentru a aduce titlul mult aşteptat în Giuleşti.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Rapid a avut un parcurs dezastruos în play-off-ul Superligii, fiind ultima la finalul celor zece etape. Dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât finanţatorii giuleşteni visau chiar la titlu la finalul sezonului regulat, când echipa antrenată atunci de Cristiano Bergodi a umilit-o pe FCSB, scor 4-0.

Ulterior, antrenorul italian a fost demis, după rezultatele dezamăgitoare înregistrate de Rapid în play-off, însă nici venirea lui Bogdan Lobonţ pe banca tehnică nu a schimbat situaţia în Giuleşti. Astfel, odată cu începerea noului sezon, Dan Şucu a luat o decizie radicală. A băgat mâna serios în buzunar şi i-a oferit un salariu lunar de 40 de mii de euro lui Neil Lennon pentru a-l convinge pe acesta să semneze cu echipa sa.

Acum, după prezentarea oficială a managerului nord-irlandez, principalul finanţator al giuleştenilor mai pregăteşte o lovitură. Conform site-ului 1923.ro, Dan Şucu va cheltui sume impresionante de bani în vara acestui an pentru a întări lotul Rapidului.

Zece milioane de euro ar băga omul de afaceri în transferuri înaintea noului sezon pentru ca giuleştenii să triumfe în Superligă la finalul stagiunii.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: dan sucurapidneil lennon 

viewscnt
Articole similare