Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă surprinde”. Rivalul nu se aştepta la demiterea dictată de Dan Şucu la Rapid: ”E o pierdere” | EXCLUSIV

”Mă surprinde”. Rivalul nu se aştepta la demiterea dictată de Dan Şucu la Rapid: ”E o pierdere” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Este o perioadă a schimbărilor importante la Rapid, atât la nivelul băncii tehnice, cât şi în birourile administrative. Expertul Orange Sport, Mihai Stoica (59 de ani), a comentat ultimele noutăţi ce au avut loc la clubul de lângă Podul Grant.

Rapid a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în ultima etapă a play-off-ului din Superliga României. A fost prima şi singura victorie a giuleştenilor în această fază de campionat.

Totuşi, Rapid a terrminat pe ultimul loc din play-off, locul 6. Singurul aspect pozitiv al rapidiştilor a fost faptul că au încurcat-o de fiecare dată pe rivala FCSB. Înainte de acest 2-0, a fost 2-2 în turul de pe Arena Naţională.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dar imediat după încheierea sezonului actual, Rapid a anunţat noul antrenor al echipei: nord-irlandezul Neil Lennon. Cele mai mari performanţe se leagă de perioadele petrecute la Celtic Glasgow, unde a cucerit de cinci ori titlul în Scoţia.

Neil Lennon a susţinut deja prima sa conferinţă de presă din calitatea de nou antrenor al Rapidului, iar printre subiectele abordate a fost şi cel legat de obiectivul echipei pentru sezonului viitor. 

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a comentat alegerea conducerii clubului din Giuleşti de a-l pune antrenor pe tehnicianul britanic.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Scoţia e cel mai ciudat campionat din lume. A picat atunci Rangers şi au jucat ăştia singuri. E ca la Steaua Roşie cu Partizan (n.r. în Serbia), dar în Scoţia e de sute de ani (n.r. râde). 

E clar că vrea să câştige titlul Lennon, toată lumea vrea. Poate după ce se concretizează parte din propunerile pe care le face, iese şi spune că se bate pentru titlu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Decizia luată de Dan Şucu la Rapid îl surprinde: ”N-am înţeles”

De asemenea, o altă decizie importantă ce a fost luată de curând la Rapid s-a produs în partea administrativă. Preşedintele Daniel Niculae a fost destituit din funcţia pe care o ocupa şi nu va mai rămâne deloc în cadrul clubului. Mihai Stoica a comentat această noutate venită dinspre formaţia giuleşteană.

”N-am înţeles dacă rămâne în club sau nu rămâne deloc (n.r. Daniel Niculae părăseşte Rapid). Da, mă surprinde. Funcţia de preşedinte... Mă aşteptam să fie director sportiv, a participat şi la cursuri. 

E o pierdere pentru Rapid, da, pentru că eu cred că Rapid are nevoie de un tampon între patronat şi suporteri, dar poarte mă înşel”, a completat expertul Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidmihai stoicasuperligaorange sportneil lennondaniel niculae 

viewscnt
Articole similare