Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Barca, tun financiar de 875 de milioane de euro! Laporta, lovitură uriaşă

BOOM! Barca, tun financiar de 875 de milioane de euro! Laporta, lovitură uriaşă

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona e pe cale să încaseze nu mai puţin de 875 de milioane de euro din trei surse, un venit foarte important pentru club având în vedere situaţia financiară grea şi ambiţiile de pe piaţa transferurilor. Suma reprezintă un adevărat tun financiar dat de preşedintele Joan Laporta.

Trei înţelegeri îi vor aduce Barcelonei 875 de milioane de euro în conturi, un adevărat tun financiar dat de Joan Laporta, preşedintele clubului, şi echipa sa. Banii urmează să intre în conturi din trei surse diferitea, anunţă presa din Spania.

BOOM! Barca, tun financiar de 875 de milioane de euro! Laporta, lovitură uriaşă

Mai exact, Barcelona e pe cale să încheie un acord de sponsorizare cu Spotify, care să fie sponsorul principal de pe tricourile de joc şi antrenament ale catalanilor, dar şi să preia numele stadionului Camp Nou pentru o perioadă mare de timp. Arena Barcelonei se va numi Spotify Camp Nou.

Înţelegerea cu Spotify va aduce Barcelonei 225 de milioane de euro, un venit extrem de important având în vedere situaţia financiară grea a clubului şi ambiţiile de pe piaţa transferurilor. În plus, Barcelona negociază din nou cu fondul de investiţii CVC, care e gata să pompeze în LaLiga 2 miliarde de euro. În urma acordului cu CVC, Barcelona ar urma să încaseze aproximativ 300 de milioane de euro.

Mai mult, Barcelona are pe masă o ofertă de cumpărare a 49% din Barca Studios, în valoare de 350 de milioane de euro, cu opţiune de răscumpărare în viitor. Toate aceste trei înţelegeri vor aduce Barcelonei suma uriaşă de 875 de milioane de euro şi vor asigura, astfel, bugetul pentru sezonul viitor.

Doar pentru transferul lui Erling Haaland, pe care Laporta l-a pus în capul listei, Barcelona va trebui să plătească 250 de milioane de euro, sumă care cuprinde clauza de reziliere cu Borussia Dortmund, comisioanele către impresar şi tatăl jucătorului, dar şi salariul oferit pentru cinci ani de contract.

Afla mai multe despre: barcelona incasari 875 de milioane de eurobarcelonaincasaribanijoan lapoartalaporta tun financiarlaporta barcelonabarcelona tun financiar 

viewscnt
Articole similare