Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borja Valle, cel mai bine plătit jucător de la Rapid. Salariul ”ameţitor” pe care-l încasează ibericul

Borja Valle, cel mai bine plătit jucător de la Rapid. Salariul ”ameţitor” pe care-l încasează ibericul

Superliga

Comentarii

Ibericul Borja Valle este al cincilea transfer al Rapidului din această vară, dupa Oaidă, El Sawy, Cristea şi Braun. Deşi încă nu a debutat în tricoul Rapidului, fostul jucător al lui Dinamo este cel mai bine plătit jucător din lotului echipei lui Mutu.

Conform Prosport, Borja Valle încasează 15.500 de euro pe lună, ierarhie în care l-a depăşit pe golgheterul Marko Dugandzic, care este remunerat cu 14.500 de euro. Aceeaşi sursă relatează că, spaniolul a primit nu mai puţin de 150.000 de euro în momentul în care a semnat contractul. 

Oficialul FRF are aşteptări mari de la un club din Superligă. ”Au făcut paşi corecţi. O să fie presiune foarte mare pe ei” 

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a lăudat progresul Rapidului din ultimele două sezoane, dar nu crede că gândul giuleştenilor trebuie să stea la titlul, ci mai degrabă la o participare în cupele europene.

”Este un meci amical. (n.r. cu Gyor) Trebuie să aşteptăm. După părerea meci au făcut paşi corecţi, paşi logici. E o creştere organică a clubului în general. O să fie o presiune foarte mare anul ăsta pentru că unii vor campionatul, deşi din punctul meu de vedere pasul următor este calificarea într-o cupă europeană, dar mi se pare că este un club care merge într-o direcţie bună. Sunt curios să văd fotbaliştii care au plecat de la FCSB cum se vor exprima la Rapid”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Borja Valle este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Ponferradina, Ourense, Real Oviedo, Deportivo La Coruna, Elche, Dinamo, Alcorcon, Khor Fakkan şi Cartagena.

Afla mai multe despre: borja valle 

viewscnt
Articole similare