Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La o lună după ce a plecat de la Sepsi, Tudorie ar putea ajunge la un club de tradiţie din Europa. Cine a pus ochii pe fostul atacant al FCSB-ului

La o lună după ce a plecat de la Sepsi, Tudorie ar putea ajunge la un club de tradiţie din Europa. Cine a pus ochii pe fostul atacant al FCSB-ului
Comentarii

Alexandru Tudorie şi-a reziliat contractu cu Sepsi în urmă cu o lună, după un sezon şi jumătate petrecut în tricoul covăsnenilor. Fotbalistul crescut de Oţelul a fost exponenţial pentru atacul lui Sepsi, echipă pentru care a marcat 18 goluri în 51 de meciuri în toate competiţiile.

După două experienţe nereuşite în Rusia la Arsenal Tula, Tudorie se află pe lista lui Levski Sofia, relatează gong.bg. Gruparea din capitala Bulgariei a terminat în sezonul trecut în campionat pe locul patru şi va participa în turul doi al UEFA Conference League, unde va înfrunta câştigătoarea dublei dintre Hegelmann şi Shkupi. 

Levski, ”foarte interesată” de Tudorie

”Levski nu a făcut niciun transfer în această vară, dar are o nouă ţintă pentru poziţia de vârf. Este voba despre atacantul român Alexandru Tudorie, care este în acest moment liber de contract. În ţara natală, Tudorie a evoluat pentru Oţelul Galaţi, Steaua (n.r. FCSB), Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi, dar a avut o experienţă în afara ţării, la Arsenal Tula”, a notat gong.bg.

Tudorie l-a şocat pe Dioszegi cu pretenţiile salariale

În urmă cu o lună, un oficial din cadrul echipei Sepsi a acordat un interviu pentru prosport.ro, în care a dezvăluit motivul despărţirii dintre covăsneni şi Tudorie. Fostul atacant al FCSB-ului i-ar fi ”şocat” pe oamenii din conducere cu cerinţele sale pentru a continua şi din sezonul următor, iar finanţatorul lui Sepsi a pus piciorul în prag.

”Tudorie ne-a cerut o sumă destul de mare la semnătură, dar şi o mărire de salariu de la 8.500 la 15 mii de euro, plus achitarea unor bonusuri. Putea să ajungă pe lună chiar şi la 20 de mii de euro dacă îndeplinea acele bonusuri

Noi ni l-am dorit în continuare la Sepsi, dar acest lucru l-am vrut în limita bugetului nostru. Aici nu suntem CFR ca să aruncăm cu banii pe salarii, apoi să dăm din colţ în colţ cu plata acestora”, a spus un ofiicial al lui Sepsi pentru prosport.ro.

Sepsi o va înfrunta în turul doi al Conference League chiar pe CSKA Sofia, rivala de ”moarte” a lui Levski.

Afla mai multe despre: sepsifcsb 

viewscnt
Articole similare