Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Subiectul ”FCSB în Ghencea”, o nouă doză: ”Normal e să ai dreptul, nu să-ţi dea cineva să ai dreptul”. Va avea echipa lui Gigi Becali câştig de cauză?

Subiectul ”FCSB în Ghencea”, o nouă doză: ”Normal e să ai dreptul, nu să-ţi dea cineva să ai dreptul”. Va avea echipa lui Gigi Becali câştig de cauză?

FCSB

Comentarii

Cel mai aşteptat derby din fotbalul românesc, duelul dintre FCSB şi Dinamo, a revenit. După un an de pauză, ”câinii” s-au întors în Superligă, iar ”Eternul Derby” va avea loc încă din primele etape ale noului sezon, dar locul disputării acestuia încă este intens dezbătut.

În ultima perioadă a apărut un nou soi de scandal în fotbalul românesc, mai degrabă o continuare a, aparent, eternei dispute dintre FCSB şi CSA Steaua.

Doar că această dată este vorba de stadionul Ghencea, arenă pe care Gigi Becali intenţionează să joace derby-ul cu Dinamo.

Subiectul ”FCSB în Ghencea”, o nouă doză: ”Normal e să ai dreptul, nu să-ţi dea cineva să ai dreptul” | EXCLUSIV

Toate aceste discuţii sunt legate de faptul că FCSB nu va putea să evolueze în startul sezonului 2023-2024 pe Arena Naţională, deoarece pe cel mai mare stadion al ţării se vor organiza alte evenimente.

Astfel, vicecampionii vor să dispute derby-ul cu Dinamo pe Stadionul Steaua-Ghencea, iar Gigi Becali este mai hotărât decât oricând.

Mai ales că acum a primit şi semnale pozitive din partea premierului României, Marcel Ciolacu, care ar fi de acord cu această variantă.

Subiectul în cauză a fost dezbătut şi în studioul Orange Sport, acolo unde analistul Basarab Panduru şi-a exprimat punctul de vedere.

”Dacă este corect, poate să joace pe Ghencea. Nu e nimic de discutat. Mie mi s-a părut normal. Dacă nu a jucat nimic, înseamnă că nu a fost normal. 

Adică aici e pe lăsat? Cum adică ne lăsaţi? Aşa ni se pare nouă, dar nu ar trebui să fie aşa. Ai dreptul sau nu ai dreptul.

Eu mă gândesc că dacă trei ani de zile ai făcut un abuz, puteai să faci ceva. Normal e să ai dreptul, nu să-ţi dea cineva să ai dreptul”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Meciul dintre FCSB şi Dinamo se va juca sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, în etapa a doua din Superligă. Meciul va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Iniţial, partida ar fi trebuit să aibă loc duminică, 23 iulie, dar a fost reprogramată pentru o zi mai devreme pentru ca FCSB să aibă mai mult timp de odinhă între meciul cu Dinamo şi duelul cu bulgarii de la TSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League.

”Normal este să se joace derby-ul FCSB - Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, afima premierul Marcel Ciolacu, astăzi, conform ProSport.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb dinamoghencea 

viewscnt
Articole similare