Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 3 dintr-o lovitură, OUT de la CFR! Dan Petrescu, în corzi

BREAKING | 3 dintr-o lovitură, OUT de la CFR! Dan Petrescu, în corzi

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va rămâne, la vară, fără 3 jucători importanţi. Billel Omrani, Mike Cestor şi Mateo Susic îşi termină contractul în iunie 2022, iar Dan Petrescu va rămâne fără 3 jucători foarte importanţi din echipă.

BREAKING | 3 dintr-o lovitură, OUT de la CFR! Dan Petrescu, în corzi

Dan Petrescu nu va mai putea folosi, din vară încolo, 3 jucători importanţi din lotul lui CFR Cluj, care îşi termină contractele cu echipa din Gruia. Este vorba despre Billel Omrani (28 de ani), Mateo Susic (31 de ani) şi Mike Cestor (29 de ani).

La CFR din 2016 până în prezent, Billel Omrani a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti pe care Dan Petrescu i-a avut la dispoziţie după ce a preluat echipa şi a contribuit din plin la marile performanţe realizate de CFR Cluj în ultimii cinci ani. Însă, francezul are pretenţii considerate exagerate de şefii CFR-ului pentru prelungirea contractului.

În ceea ce-l priveşte, Mateo Susic nu va fi o pierdere atât de mare pentru Dan Petrescu, care oricum îl foloseşte mai mult pe Cristi Manea pe postul de fundaş dreapta. În plus, CFR Cluj şi-a asigurat deja serviciile lui Christopher Braun (30 de ani) de la FC Botoşani, fundaş dreapta pe placul "Bursucului".

Mike Cestor e dorit în continuare la CFR Cluj, care i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului, însă fundaşul francez  a refuzat pentru că urma să câştige mai puţini bani. Fundaşul central, care a mai jucat la Astra, nu duce lipsă de oferte. FCSB şi U Craiova îl vor, dacă rămâne liber de contract, lucru foarte probabil să se întâmple.

Sergiu Buş, Marko Dugandzic, Cristian Neguţ, Daniel Birligea, Raoul Mal şi Răzvan Sava sunt transferurile reuşite până la închiderea perioadei de mercato de către CFR Cluj. De asemenea, Christopher Braun urmează să se alăture de la vară încolo, când îi expiră înţelegerea cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujomranicestorsusicplecari 

viewscnt
Articole similare