Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Antrenor de marcă la FC Botoşani. A fost la CFR şi Dinamo, iar acum vine să-l salveze pe Iftime de la retrogradare

BREAKING | Antrenor de marcă la FC Botoşani. A fost la CFR şi Dinamo, iar acum vine să-l salveze pe Iftime de la retrogradare

FC Botoșani

Comentarii

Rămasă fără antrenor de o lună şi jumătate, după plecarea lui Dan Alexa, FC Botoşani este acum foarte aproape de a bate palma cu tehnicianul care o poate salva de la retrogradare.

UPDATE | Din informaţiile Orange Sport, FC Botoşani este în negocieri avansate cu Vasile Miriuţă, care s-a despărţit, luna trecută, de Chindia Târgovişte.

Ca antrenor, Vasile Miriuţă a mai lucrat la Energie Cottbus U19, Energie Cottbus 2, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj (de două ori), ETO Gyor, ASA Târgu Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna, Dinamo Bucureşti, FC Hermannstadt (de două ori), Kisvarda şi Minaur Baia Mare.

În vârstă de 55 ani de ani, Miriuţă a retrogradat-o pe Minaur Baia Mare în liga a treia, în sezonul trecut.


FC Botoşani a încheiat perfect anul. Fără victorie după primele 20 de etape disputate în Superligă, echipa patronată de Valeriu Iftime a reuşit să producă marea surpriză şi s-a impus pe terenul Oţelului, scor 2-0, bifând primul său succes din campionat în actuala stagiune.

Acum, deşi s-a zvonit că ar fi negociat cu Liviu Ciobotariu, finanţatorul moldovenilor a negat informaţia şi a dezvăluit că este foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu un antrenor pentru banca tehnică a echipei.

"Discutăm cu antrenori, sper ca în două zile să am şi numele celui care va prelua echipa. Sunt antrenori români, unul de afară, altul din ţară" , a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

FC Botoşani este pe ultimul loc în clasamentul Superligii, după 21 de etape disputate, cu doar 12 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: iftimebotosani 

viewscnt
Articole similare