Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ce surpriză. Florin Tănase, din nou în Liga 1. Se întoarce şi semnează direct cu un club de tradiţie: "E echipa mea de suflet"

BREAKING | Ce surpriză. Florin Tănase, din nou în Liga 1. Se întoarce şi semnează direct cu un club de tradiţie: "E echipa mea de suflet"

Fotbal

Comentarii

FCSB este foarte aproape de câştigarea titlului mult aşteptat în Superligă, astfel că oficialii roş-albaştrilor au început deja pregătirea lotului pentru sezonul următor.

În speranţa că echipa sa va lua campionatul, după o pauză de nouă ani, şi că va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, Gigi Becali a început deja pregătirea noului sezon.

Astfel, latifundiarul din Pipera caută cu disperare un atacant pentru lotul lui Elias Charalambous, iar principala ţintă pare a fi Florin Tănase, care este interesat de o eventuală revenire în fotbalul românesc.

"Vreau să se întoarcă Tănase, dar are salariu mare acolo, o să încerc să-l aduc" , a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Însă răspunsul pentru Gigi Becali a venit chiar rapid. Florin Tănase a recunoscut că vrea să joace din nou în cupele europene alături de FCSB.

"Mi-e dor, dar ce să faci, mai am aici contract până în vară.

Ţin legătura cu nea Gigi mereu, să vedem în vară ce oferte voi avea. Eu am o convenţie cu dânsul. Rămâne să vedem din vară.

Nu aş spune nu, e vorba de echipa mea de suflet” , a declarat Florin Tănase pentru sportpesurse.ro.

Transferat de Al Okhdood, în august 2023, de la Al Jazira, Florin Tănase nu are cele mai bune cifre în Arabia Saudită. Cu doar 2 goluri marcate şi 3 pase decisive reuşite în cele 18 meciuri, atacantul în vârstă de 29 de ani va părăsi fotbalul arab în vară, când îşi va încheia contractul şi va reveni, cel mai probabil, în Superliga.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsb 

viewscnt
Articole similare