Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dan Şucu, TUN la Rapid! Acceptă oferta şi semnează: "da" fără să stea pe gânduri!

BREAKING | Dan Şucu, TUN la Rapid! Acceptă oferta şi semnează: "da" fără să stea pe gânduri!

Rapid

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Jayson Papeau (27 de ani) a anunţat că este gata să accepte oferta Rapidului şi să semneze prelungirea contractului cu echipa din Giuleşti, după ce a aflat că Dan Şucu îi pregăteşte o nouă propunere de contract.

Rapid îşi pregăteşte deja sezonul viitor, deşi este implicată activ în lupta pentru titlul de campioană în Superligă înaintea play-off-ului actualei stagiuni. Dan Şucu a dezvăluit recent că îi pregăteşte oferta de prelungire a contractului lui Jayson Papeau, iar francezul este gata să spună "da" fără să stea pe gânduri.

Jayson Papeau acceptă oferta de prelungire a contractului cu Rapid: "Aştept. Am aflat, vreau să ajut echipa"

După o campanie importantă de transferuri la startul lui 2024, în vara lui 2024 se pregăteşte încă o mutare importantă la Rapid. Jayson Papeau este gata să accepte prelungirea contractului, pe care Dan Şucu se pregăteşte să i-o ofere mijlocaşului francez, după cum chiar patronul din Giuleşti a dezvăluit.

Papeau a aflat că Dan Şucu vrea să-i activeze clauza de prelungire a contractului cu Rapid, în vară, şi a dezvăluit că aşteaptă să primească vestea importantă din partea patronului, fiind gata să spună "da" fără să stea pe gânduri. Francezul a spus că vrea să ajute Rapidul să ajungă pe primul loc.

"Am aflat pentru că am făcut nişte glume cu colegii mei, iar ei mi-au zis că patronul a zis asta în presă, aşa că aştept. Vreau să ajut echipa să crească şi să-şi îndeplinească obiectivul de a fi pe primul loc", a declarat Jayson Papeau, pentru Orange Sport. Francezul a spus că, atunci când juca la Warta Poznan în Polonia, nu se aştepta să primească oferta de la Rapid.

Giuleştenii au plătit 200.000 de euro pentru transferul lui Jayson Papeau, în vara lui 2022, iar evoluţiile sale i-au convins pe şefi să-i prelungească înţelegerea. Mijlocaşul a spus că oferta de la Rapid "a fost un cadou" pentru el. "Am fost foarte surprins pentru că nu mă aşteptam să mă caute vreun club. Eram în Polonia, la sfârşitul sezonului şi nu eram în formă. Când Rapid m-a sunat, a fost ca un cadou pentru mine, am fost fericit!", a mai spus Papeau, pentru Orange Sport.

De când s-a transferat în Giuleşti, Jayson Papeau a 48 de meciuri, şase goluri şi a livrat cinci pase decisive pentru Rapid.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Jayson Papeau în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jayson papeau rapidjayson papeau oferta rapiddan sucu oferta jayson papeaudan sucu jayson papeau 

viewscnt
Articole similare