Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB i-a făcut ”o ofertă mare de tot”, dar transferul a picat: ”Chiar nu pot să înţeleg!”

BREAKING | FCSB i-a făcut ”o ofertă mare de tot”, dar transferul a picat: ”Chiar nu pot să înţeleg!”

Fotbal

Comentarii

Încurcate pot fi, uneori, căile fotbalului profesionist!

Un exemplu concret poate fi fundaşul central portughez Andre Duarte (26 de ani), ajuns între timp în Croaţia, la nu foarte cunoscuta Osijek.

Ofertă din Serie A sau praf în ochi?

Andre Duarte s-a despărţit ”cu cântec” de FCU Craiova, însă nu a mai dorit să mai joace în România, unde era dorit cu ardoare de Gigi Becali la FCSB.

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că i s-a făcut o ofertă foarte bună lui Andre Duarte, însă jucătorul a preferat să meargă în Serie B.

Recent, impresarii lui Andre Duarte erau foarte fericiţi de alegerea făcută, deoarece jucătorul ar fi fost dorit, deja, în Serie A. 

Paradoxal, interesul din Serie A s-a transformat într-un transfer...în Croaţia! Nici măcar la Dinamo Zagreb, ci la Osijek. O formaţie cu un singur trofeu în vitrină, o Cupă a Croaţiei, în 1999.

La Andre Duarte, ceva foarte ciudat. Noi am făcut ofertă mare de tot la Andre Duarte. Am vorbit cu agentul lui acum două săptămâni, venise pe la noi.

Ne spusese, atunci (n.r. - înainte să plece în Italia), că i se pare mai interesant campionatul în Serie B, decât Superliga României.

Zic: ”Bă, ok, aşa e”. Mi-a zis acum două săptămâni: ”Am fost foarte inspiraţi că l-am dus acolo pentru că deja are ofertă de la Serie A”.

Cumva, şi noi am văzut bine un jucător. Craiova l-a văzut excelent. Să vedem ce se întâmplă dacă câştigă în instanţă. Dacă câştigă nişte bani.

Şi a ajuns la Osijek. Aia chiar că nu înţeleg. De la Serie A, în Croaţia. Parcă, totuşi, FCSB pare mai interesantă decât Osijek”, a povestit Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbandre duartemihai stoica 

viewscnt
Articole similare