Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a recunoscut interesul pentru un jucător din Superligă. Impedimentul în calea unui posibil transfer: ”Contează decizia FIFA” | EXCLUSIV

FCSB a recunoscut interesul pentru un jucător din Superligă. Impedimentul în calea unui posibil transfer: ”Contează decizia FIFA” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a ieşit la ”vânătoare” de jucători pentru a ataca titlul în sezonul care urmează, iar Mihai Stoica a recunoscut că vicecampioana ar fi interesată de unul dintre fundaşii centrali din Superligă. Dar situaţia contractuală a acestuia cu clubul la care este legitimat este incertă.

Andre Duarte, fundaşul portughez al celor de la U Craiova 1948, a impresionat lumea fotbalului românesc după numai un singur sezon petrecut în Superligă.

Adus de Adrian Mititelu vara trecută, din liga a doua din Portugalia, fundaşul lusitan a devenit repede una dintre ţintele echipelor de top din campionatul României.

Dar situaţia jucătorului cu clubul din Bănie le face pe ”pretendentele” din Superligă la semnătura lui să mai aştepte.

FCSB a recunoscut interesul pentru un jucător din Superligă. Impedimentul care stă în calea unui posibil transfer: ”Contează decizia FIFA” | EXCLUSIV

Concret, Andre Duarte şi anturajul său consideră că înţelegerea sa cu U Craiova 1948 expiră în această vară, însă Adrian Mititelu susţine că fundaşul mai are un an de contract.

Mai mult, cele două părţi ar putea ajunge la comisii, pentru a rezolva cazul, dacă Andre Duarte nu acceptă versiunea de contract a lui Adrian Mititelu

Iar această incertitudine din jurul fundaşului portughez o face pe FCSB să stea deocamdată departe de unul dintre cei mai doriţi jucători pentru sezonul viitor.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica îl consideră pe Andre Duarte în primii doi cei mai buni fundaşi centrali din sezonul recent încheiat, alături de estonianul Jonaas Tamm.

”Duarte liber e un subiect pentru multe echipe, Duarte sub contract cu Craiova nu e un subiect. (n.r. despre realitatea contractuală a jucătorului) Nu am văzut niciun act ca să pot să mă pronunţ şi oricum contează decizia FIFA, nu contează deciziile sau părerile unora ca noi.

(n.r. ar fi interesaţi să-l ia dacă ar fi liber?) Nu cred că nu numai noi. E un jucător pe care îl apreciem. Construieşte mult mai bine decât mulţi fundaşi centrali din România.

În opinia mea, cei mai buni fundaşi centrali din România sezonul trecut au fost Duarte si Tamm”, a declarat Mihai Stoica, la Sport Report de la Orange Sport.

Andre Duarte a ajuns la U Craiova 1948 în vara anului 2022, liber de contract, de la Estrela Amadora, din liga a doua portugheză.

În vârstă de 25 de ani, fundaşul cotat la 750.000 de euro a jucat 45 de meciuri, în toate competiţiile, în tricoul alb-albaştrilor.

Afla mai multe despre: andre duartefcsbu craiova 1948mihai stoica 

viewscnt
Articole similare