Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dan Petrescu a fost prezentat la noua echipă! "Un contract pentru a reînvia ADN-ul câştigător. Este al doilea antrenor străin din istoria clubului"

OFICIAL | Dan Petrescu a fost prezentat la noua echipă! "Un contract pentru a reînvia ADN-ul câştigător. Este al doilea antrenor străin din istoria clubului"
Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a fost prezentat oficial de noua echipă, după ce s-a anunţat despărţirea de CFR Cluj. Antrenorul român a preluat-o pe Jeonbuk Hyundai Motors FC, din prima ligă din Coreea de Sud.

Dan Petrescu a fost prezentat suporterilor de clubul cu care a semnat: "Are o experienţă bogată"

Multiplul campion al României cu CFR Cluj a semnat cu o nouă echipă în străinătate. Jeonbuk Hyundai Motors FC este una dintre echipele de tradiţie din Coreea de Sud, dar nivelul fotbalului a fost sub semnul întrebării. 

Jeonbuk e de nouă ori campioană, cu ultimul titlu cucerit în 2021, iar clubul a anunţat oficial că Dan Petrescu este noul antrenor, al şaptelea din istoria echipei. 

"Un contract pentru a reînvia ADN-ul câştigător al lui Jeonbuk.

Pe 9, Jeonbuk a anunţat că îl va numi pe antrenorul României, Dan Petrescu, care are o experienţă bogată în câştigarea campionatelor şi un înalt nivel de înţelegere a fotbalului asiatic, ca nou antrenor.

Antrenorul Petrescu a fost un jucător care a jucat peste 500 de meciuri în România, Italia şi Anglia timp de 17 ani, din 1986 până în 2003, şi a fost un jucător cheie pentru FCSB (Steaua Bucureşti) şi Chelsea, câştigând liga. 

În 2014, Petrescu a început să facă cunoştinţă şi cu scena asiatică. Începând cu Al Arabi din Qatar în 2014, a trecut pe la  Jiangsu Suning (China) în 2015, Al Nasr (EAU) în 2016 şi Guizhou Hengfeng (China) în 2018. 

Jeonbuk a apreciat foarte mult abilităţile managerului Petrescu, care a câştigat patru campionate în mai puţin de cinci ani la conducerea Clujului.

Antrenorul Petrescu este al doilea antrenor străin din istoria lui Jeonbuk, iar Jeonbuk i-a încredinţat anterior antrenorului portughez Morais ştafeta pentru două sezoane începând din sezonul 2019.

Pe de altă parte, noul manager Petrescu îşi va începe activităţile oficiale începând cu conferinţa de presă inaugurală de la Hyundai Motor Studio Goyang în dimineaţa zilei de 14 iunie", a scris Jeonbuk pe site, în dreptul prezentării lui Dan Petrescu. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescu prezentat oficialdan petrescu jeonbukdan petrescu coreea de sud 

viewscnt
Articole similare