Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a văzut lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia şi a găsit punctul sensibil! "E o problemă acolo, dar e singura"

I-a văzut lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia şi a găsit punctul sensibil! "E o problemă acolo, dar e singura"
Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu pregăteşte cele mai dificile meciuri de până acum din campania de calificare la EURO 2024, cu Kosovo şi Elveţia. Mihai Stoica e de părere că echipa are un singur post cu probleme.

Ce va alege Edi Iordănescu pe postul cu probleme de la echipa naţională?

Edi Iordănescu a început antrenamentele cu echipa naţională, care are două meciuri importante în această lună. Pe 16 iunie, naţionala joacă în deplasare cu Kosovo, apoi pe 19 iunie, tot în deplasare, cu Elveţia. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, susţine că Israel şi Kosovo nu au jucători care să-i intimideze pe tricolori. Însă, a găsit singurul post cu probleme din lotul anunţat de Edi Iordănescu pentru dubla din iunie. 

El consideră că naţionala României suferă pe postul unde pot intra Mario Camora şi Raul Opruţ, 

"E o problemă acolo la fundaş stânga, dar e singura. În poartă e un semn de întrebare cu cvasi debutanţi. Toţi trei au câte un meci. 

Eu am văzut Kosovo şi mă aşteptam la mai mult de la Kosovo, pentru că rezultatul de egalitate e o minciună. Israel a fost superioară, iar eu nu cred că pierdem în Kosovo. 

Man-Alibec-Coman e un atac slab? Poate jucăm jos în Kosovo, dar sunt jucători care se pot descurca pe spaţii? Sunt jucători care pot marca împotriva Kosovo? Da! Eu i-am văzut jucând pe kosovari, nu mă interesează cifrele lor. Am jucat şi cu Israel şi am făcut 2-2. Israel ce are?", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: lot nationala romanieikosovo romaniaelvetia romaniamihai stoicaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare