Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce părere ai despre antrenorul la care s-a gândit CFR?” MM Stoica: ”Nu am apucat să lucrez cu el, dar îmi place” | EXCLUSIV

”Ce părere ai despre antrenorul la care s-a gândit CFR?” MM Stoica: ”Nu am apucat să lucrez cu el, dar îmi place” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica şi-a exprimat părerea despre posibila numire a lui Cristiano Bergodi pe banca CFR-ului.

CFR a anunţat oficial despărţirea de Dan Petrescu, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului. Astfel, Cristiano Bergodi, rămas liber în contract după ce şi-a reziliat contractul cu Sepsi Sfântu Gheorge, este în pole position pentru a o prelua pe fosta campioană a României.

”Ce părere ai de Bergodi la CFR Cluj?” MM Stoica: ”În toate meciurile cu Sepsi am avut şansă”

Invitat în cadrul emisiunii Sport Report de pe Orange Sport, Mihai Stoica a folosit cuvinte de laudă la adresa tehnicinului italian. Preşedintele Cosniliului de Administraţie al FCSB-ului a recunoscut că, deşi roş-albaştrii au bifat patru victorii din patru împotriva lui Sepsi, echipa a avut un dram de noroc la fiecare dintre meciuri.

”Eu zic să aşteptam să fie pus (n.r. Bergodi pe banca lui CFR). Bergodi este un antrenor serios, nu am apucat să lucrez cu el dar mie îmi place. Sepsi, cel puţin în ultima parte a sezonului mi-a plăcut. A avut perioada aia când erau cât pe ce să piardă playoff-ul. Am câştigat patru meciuri cu Sepsi, dar în toate am avut şansă. Este o achiziţie bună pentru CFR. Cât a stat la Sepsi, a luat trei trofee”. a spus Mihai Stoica la Oange Sport. 

Cristiano Bergodi a pregătit-o pe Sepsi Sfântu Gheorge din luna ianuarie a anului 2021 până la sfârşitul lunii mai a acestui an. Pe banca echipei patronate de Laszlo Dioszegi, Bergodi a cucerit singurele trofee din istoria clubului: două Cupe ale României şi o Supercupă. 

Sepsi s-a clasat pe locul şase în play-off-ul Superligii.

Afla mai multe despre: mm stoicasepsifcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare