Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt deosebit de slabi”. Noua echipă a lui Dan Petrescu, luată la rost. ”Nu ştie niciunul nimic” | EXCLUSIV

”Sunt deosebit de slabi”. Noua echipă a lui Dan Petrescu, luată la rost. ”Nu ştie niciunul nimic” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu a desfiinţat jocul lui Jeonbuk, echipă cu care Dan Petrescu a ajuns la un acord.

CFR Cluj a anunţat oficial despărţirea de Dan Petrescu prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului. Plecarea ”Burscului” din Gruia era aşteptată în lumea fotbalului, având în vedere faptul că CFR a ratat titlul în Superligă după cinci ani de supremaţie.

Invitat în cadrul emisiunii Sport Report, comentatorul Orange Sport a criticat în termeni duri echipa coreeană. Cosmescu susţine că, Jeonbuk este mai slabă chiar şi decât Guinzou Hengfeng, clubul din liga secundă chineză pe care Dan Petrescu l-a pregătit în urmă cu cinci ani.

”Eu am văzut ultimul meci al lui Jeonbuk (n.r. echipa cu care s-a înţeles Dan Petrescu), întâmplător m-am uitat la meci pe aplicaţie. Sunt foarte slabi, deosebit de slabi. Dimineaţa mă mai distrez cu o Chină, cu o Coree de Sud, sunt foarte slabi. În schimb Malele joacă foarte bine, tocmai a dat un gol. Probelma este că sunt deosebit de slabi. Dan Petrescu nu ştiu ce ar putea face cu ei.

(n.r. Crezi că atunci când s-a dus în liga a doua din China, ăia erau buni?) Nu, erau şi ăia foarte slabi dar ăştia sunt deosebit de slabi. Nu ştie niciunul nimic. Au pasele alea ale lor, joacă doar din două atingeri, nu există altceva. De aceea nu prea se dau goluri, pentru că nu poţi surprinde adversarul. Fac greşeli individuale majore, care pe Dan Petrescu îl enervează teribil, dar dacă ia un milion de euro, să fie primit”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Jeonbuk ocupă locul şapte în Coreea de Sud cu 24 de puncte, la egalitate cu Gwangju, echipă ce se alfă pe locul şase, ultimul ce duce în play-off, dar cu golaveraj mai slab.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfrjeonbuk 

viewscnt
Articole similare