Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gică Hagi nu renunţă! ”Regele” mută decisiv pe piaţa transferurilor. Pleacă şi Tudor Băluţă

BREAKING | Gică Hagi nu renunţă! ”Regele” mută decisiv pe piaţa transferurilor. Pleacă şi Tudor Băluţă

Fotbal

Comentarii

Campioana en-titre Farul Constanţa nu traversează cea mai bună formă sportivă din ultimii ani, este pe locul 8, cu 25 de puncte, la un punct în spatele echipelor de play-off, dar managerul tehnic al echipei, Gică Hagi, nu are de gând să renunţe la luptă.

Gică Hagi pare decis să reformeze lotul în pauza de iarnă. Vor pleca fotbalişti importanţi, iar în locul lor vor veni alţii, la fel de importanţi.

Pleacă Băluţă şi Munteanu, revin Alibec şi Pitu?

După ce a anunţat plecarea lui Enes Sali în MLS, la Dallas, de la 1 ianuarie, se pare că Gică Hagi mai are în plan şi alte mutări cel puţin la fel de interesante.

Prima dintre ele este repatrierea lui Denis Alibec, cel care se află sub contract cu Muaither din Qatar, dar care îşi doreşte să se întoarcă în Europa pentru a fi în formă maximă la EURO 2024.

În plus, la Muaither este folosit mijlocaş lateral în banda dreaptă, nu atacant aşa cum evolua la Farul şi la echipa naţională a României.

Cel mai probabil, Denis Alibec vrea să facă acest pas şi la sfatul selecţionerului Edi Iordănescu, cel care se îşi pune baze importante în calităţile sale la turneul final.

Reversul medaliei ar fi o posibilă plecare a lui Louis Munteanu. Atacantul ce aparţine de Fiorentina este dorit în Serie B, la Bari, iar formaţia ”Viola” ar fi tentată să-l redirecţioneze pe atacantul român.

După sezonul fantastic din stagiunea precedentă alături de Farul, Fiorentina şi-ar fi dorit o nouă provocare pentru fotbalistul său. Din varii motive, nu s-a găsit nicio variantă mai avanatajoasă şi, până la urmă, Fiorentina a decis să-l împrumute tot la Farul Constanţa, cu inima îndoită.

Acum, după ce presa italiană a anunţat interesul celor de la Bari pentru Munteanu, lucrurile ar putea să se schimbe, iar Gică Hagi să nu aibă niciun cuvânt în această situaţie.

Tot la capitolul plecări, ”ctsport.ro” anunţă că Tudor Băluţă are şi el bagajele pregătite. Internaţionalul român este accidentat în acest moment, însă are şanse foarte mari să fie vândut în această iarnă.

Tudor Băluţă intră, la 1 ianuarie, în ultimele şase luni de contract şi îşi doreşte o nouă experienţă în afara României. Gică Hagi îşi înţelege jucătorul şi îl va lăsa să plece din iarnă, pentru a nu-l pierde liber de contract.

Sursa citată anunţă că Tudor Băluţă este dorit în Polonia, la MKS Cracovia, formaţia pentru care evoluează un alt fotbalist român trecut pe la Gică Hagi, fundaşul central Virgil Ghiţă, considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul polonez.

În schimb, sursa citată anunţă că Gică Hagi va încerca să readucă la club un alt fotbalist talentat, dar care nu s-a adaptat cum ar fi trebuit în străinătate. Este vorba de mijlocaşul Alexi Pitu, de la Girondins Bordeaux, fotbalist pe care Farul l-a vândut francezilor pentru 2.000.000 de euro.

Alexi Pitu nu este titular la Bordeaux, formaţie care e mai aproape de National (Liga a 3-a din Franţa), decât de Ligue 1, şi ar putea fi împrumutat la Farul până în vara viitoare.

  • Fotbalistul născut la Karlsruhe a început să piardă şi naţionala de tineret a României din cauza faptului că evoluează foarte puţin în Franţa, iar acest lucru l-a pus serios pe gânduri.

Afla mai multe despre: denis alibeclouis munteanulouis pitutudor baluta 

viewscnt
Articole similare