adplus-dvertising
You are here:

BREAKING | L-au prins cu minciuna? Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul lui Djokovic. Ce a făcut starul sârb la o zi după ce ar fi fost testat pozitiv cu COVID-19

BREAKING | L-au prins cu minciuna? Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul lui Djokovic. Ce a făcut starul sârb la o zi după ce ar fi fost testat pozitiv cu COVID-19

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic, ai cărui avocaţi australieni afirmă că a fost testat pozitiv la COVID-19 pe data de 16 decembrie, ar fi asistat a doua zi la Belgrad, fără mască, la o ceremonie în onoarea tinerilor jucătorilor sârbi, conform unei postări pe reţelele de socializare, preluată de AFP.

Într-un comunicat difuzat pe 17 decembrie, Federaţia de Tenis din Belgrad a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că "cel mai bun jucător de tenis al planetei" a înmânat, chiar în acea zi, cupe şi diplome tinerilor jucătorilor.

"Doar copiii au asistat la înmânarea cupelor, eveniment ce a avut loc la Novak Tennis Center, din Belgrad, din cauza măsurilor sanitare legate de pandemia de coronavirus", se mai arată în comunicat.

Postarea conţine mai multe fotografii cu Djokovic alături de responsabili ai federaţiei şi 20 de adolescenţi, toţi fără mască.

Totodată, Djokovic ar fi asistat cu o zi în urmă - în ziua testului pozitiv - la un alt eveniment public: prezentarea unui timbru omagial cu chipul său de către poşta sârbă. El a publicat chiar o fotografie pe Instagram.

Novak Djokovic beneficiază de o scutire de vaccinare împotriva COVID-19 întrucât a contractat virusul în luna decembrie, au anunţat avocaţii săi într-un document înaintat sâmbătă la tribunal.

"Data primului test COVID PCR pozitiv a fost înregistrată pe 16 decembrie 2021", au declarat aceştia într-un document depus la tribunalul federal, în încercarea de a anula respingerea vizei sale de intrare în Australia.

Campionul sârb a fost plasat la centrul Park Hotel, pentru solicitanţii de azil din Melbourne la sosirea în Australia, şi aşteaptă răspunsul la apelul său împotriva respingerii vizei sale de către autorităţile australiene şi a scutirii sale medicale, pentru a putea participa la Australian Open luna aceasta fără a fi vaccinat împotriva coronavirusului.

Djokovic, care a contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, a obţinut o suspendare a acestei decizii şi în consecinţă nu va fi expulzat, urmând să rămână până luni într-un hotel din Melbourne.

viewscnt
Articole similare