Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre despărţirea dintre Edi Iordănescu şi FCSB! Dezvăluirea antrenorului: ”Lumea nu ştie multe”

Adevărul despre despărţirea dintre Edi Iordănescu şi FCSB! Dezvăluirea antrenorului: ”Lumea nu ştie multe”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a părăsit-o pe FCSB după doar trei luni la echipă, în urma unui conflict cu patronul.

Venriea lui Edi Iordănescu la FCSB trebuia să reprezinte intrarea într-o nouă eră pentru club, însă schimbările de la club nu au durat prea mult.

Doar trei luni a durat până când Gigi Becali a revenit la vechile obiceiuri, după ce îi promisese noului antrenor că nu o va face, lucru ce a dus la o ruptură între cei doi.

După ce latifundiarul l-a criticat public pe Budescu, fotbalist ce nici nu a fost dorit de Iordănescu jr., care l-a avertizat pe Becali că nu are loc la echipă, dar patronul nu a vrut să audă, cei doi nu au mai putut colabora.

Tânărul tehnician spusese din start că nu este de acord cu ”datul” în jucători şi că oricine critică trebuie primită ”în spatele uşilor închise”, nu în spaţiul public.

Asta nu l-a oprit însă pe Becali, iar cel mai iubit tehnician de la FCSB din ultimii ani s-a văzut nevoit să plece de la club.

Iordănescu jr. a clarificat puţin motivele plecării pe contul său oficial de Instagram, de abia deschis, unde a fost asaltat cu mesaje de la suporteri.

Adevărul despre despărţirea dintre Edi Iordănescu şi FCSB

Nu trebuia să ne laşi, Edi!”, este comentariul unuia dintre fani.

Nu a fost decizia mea. Asta s-a dorit! Eu doar m-am conformat”, i-a replicat Edi Iordănescu.

Nu mă dezic niciodată. Un anumit comportament sau anumite decizii nu îmi pot inhiba mie dragostea pentru roşu şi albastru”, i-a mai răspuns Iordănescu jr. altui fan.

Fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit că ar fi fost dornic să rămână la echipă, dar a fost împins să plece din pricina insistenţelor şi intervenţiilor patronului echipei.

Lumea nu ştie multe….dar e mai bine aşa. Dacă puteam rămâne în condiţii normale, 100% rămâneam. Doar pentru asta venisem. Pentru un titlul cu Steaua (n.r. FCSB)!

Oricum se putea construi o echipă puternică, care să intre în Europa şi să ia titlul 2-3 ani. Cum a făcut şi CFR.

Dar astea nu se fac bătând din palme şi se fac când îţi respecţi promisiunile şi esti consecvent”, este mesajul postat de tehnician pe contul oficial de Instagram.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare