Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, convins că un anumit antrenor ar putea face treabă la echipa naţională: ”Ascultaţi-mă pe mine” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, convins că un anumit antrenor ar putea face treabă la echipa naţională: ”Ascultaţi-mă pe mine” | EXCLUSIV
Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit la superlativ despre Laszlo Boloni, după ce antrenorul de 68 de ani a venit la Bucureşti pentru a discuta despre preluarea echipei naţionale.

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF a expirat pe 30 noiembrie, iar echipa naţională încă nu are un nou selecţioner, la mai bine de o lună după.

12 nume au avut cei de la FRF pe faimoasa listă cu posibili înlocuitori pentru Rădoi şi se pare că, într-un final, România îşi are alesul.

Laszlo Boloni a venit la Bucureşti pentru a discuta preluarea echipei naţionale, fiind aşteptat la aeroport de Mihai Stoichiţă.

Joi, cei doi au petrecut ore bune la sediul federaţieie, însă au evitat să răspundă la orice întrebare în legătură cu o posibilă colaborare când au părăsit clădirea, conform surselor Telekom Sport.

Varianta Adi Mutu, care la un moment dat părea cea mai probabilă, pare să fi fost ignorată de oficialii FRF în final, după ce ”Briliantul” era favorit să preia naţionala.

Totuşi, şefii de la federaţie au ales să meargă pe mâna cuiva mult mai experimentat, iar Dumitru Dragomir îi felicită pentru alegerea făcută.

Dumitru Dragomir, convins că un anumit antrenor ar putea face treabă la echipa naţională

Fostul şef de la LPF a afirmat că venirea lui Laszlo Boloni la naţională poate fi considerată o adevărată lovitură, având în vedere experienţa şi CV-ul antrenorului de 68 de ani.

Ungurul ăsta e băiat deştept, ascultaţi-mă pe mine, şi ştie mult fotbal. E un profesionist în ale antrenoratului. Dacă FRF va reuşi să îl aducă, e mare lucru.

Eu îl felicit pe Stoichiţă dacă a făcut treaba asta”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

Laszlo Boloni a mai pregătit echipa naţională între anii 2000 şi 2001 şi a plecat de pe banca României după ce a primit o ofertă mult prea tentantă din partea lui Sporting Lisabona.

La nivel de club, fostul mijlocaş central le-a mai pregătit pe AS Nancy, Stade Rennais, AS Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al-Kohr, Al-Ittihad, Royal Antwerp, Gent şi Panathinaikos.

Două titluri, două supercupe şi o cupă are Boloni în palmares ca antrenor, toate câştigate alături de Sporting şi Standard.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare