You are here:

BREAKING NEWS | Comisia Tehnică a FRF s-a adunat azi pentru a decide selecţionerul! Cine a fost ales ca prima variantă

BREAKING NEWS | Comisia Tehnică a FRF s-a adunat azi pentru a decide selecţionerul! Cine a fost ales ca prima variantă

Echipa națională

Comentarii

Comisia Tehnică a FRF va face o adunare de urgenţă pentru a stabili următorul selecţioner al echipei naţionale.

Azi a avut loc adunarea de urgenţă pentru a stabili următorul selecţioner al echipei naţionale. Potrivit unor informaţii date de Orange Sport, Gică Hagi a fost ales ca prima variantă după ce fiecare membru cu drept de vot a dat o listă cu nominalizări, iar cel care a avut cele mai multe voturi a fost ”Regele”.

Ştire în curs de actualizare!


Adunare a Comisiei Tehnice a FRF pentru a rezolva problema selecţionerului! Cine este marele favorit să vină în locul lkui Edi Iordănescu

Din informaţiile Orange Sport, Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal va face o adunare de urgenţă miercuri, începând cu ora 10:30, pentru a decide următorul selecţioner al echipei naţionale, după ce Edi Iordănescu a decis să nu mai continue.

Membrii Comisie Tehnice vor analiza variantele posibile, încerând să ia cea mai bună decizie. Adunarea va avea loc până la ora 14. Marele favorit continuă să fie Gică Hagi, variantă despre care inclusiv Răzvan Burleanu a vorbit la superlativ.

Dacă Gică Hagi va accepta propunerea, atunci sunt şanse mari ca Adrian Mutu să o preia pe Farul Constanţa, iar acţionariatul „marinarilor” va fi preluat de soţia „Regelui”.

Indiferent de numele noului selecţioner, Burleanu a exprimat clar obiectivul de la echipa naţională. Preşedintele FRF îşi doreşte ca România să participe la Campionatul Mondial din 2026.

Gigi Becali, sfat pentru Gică Hagi în privinţa echipei naţionale

”(n.r. Ce părere aveţi de plecarea lui Edi Iordănescu?) Edi Iordănescu ştiam că pleacă. Gică Hagi este cea mai bună soluţie, este adevărat. Eu dacă sunt în locul lui (n.r. lui Gică Hagi), nu vin.

Am avut noroc, nu avem noi valoare. Ce poate să facă un antrenor? Nu poate să facă nimic. Nici dacă vin Mourinho, Ancelotti şi Guardiola, tot nu pot să scoată nimic. Hagi face minuni dacă ia un jucător şi îl antrenează. Face minuni dacă îl antrenează zi de zi.

Care generaţie mă? Dacă nu ai 2-3 jucători de peste 20-30 de milioane, care să joace la echipe mari, care generaţie? Unde o vezi tu generaţia? Care generaţie? Drăguşin să zicem că ar fi, atât.

În rest? Man, 10-11 milioane, nu 30. Cine este Parma? Stai puţin, că nu e chiar aşa. Man are 26 de ani, asta e valoarea lui. 10-15, acolo e valoarea lui”, a spus Gigi Becali la Priima Sport.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfechipa nationalaselectioner 

viewscnt
Articole similare