Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | O nouă forţă în Superligă: transferuri de la FCSB şi CFR, stadion nou şi antrenor de perspectivă!

BREAKING | O nouă forţă în Superligă: transferuri de la FCSB şi CFR, stadion nou şi antrenor de perspectivă!

Superliga

Comentarii

Clubul din Superligă se transformă, cu paşi mărunţi, într-o nouă forţă din campionatul intern, gata să lupte pentru obiective măreţe cu granzii FCSB, CFR Cluj şi Unversitatea Craiova. Mai mult, se pregătesc transferuri de la liderul FCSB şi CFR Cluj, campioana ultimelor cinci din şase ediţii.

Hermannstadt, echipă cu antrenor de perspectivă - Marius Măldărăşanu -, îşi construieşte uşor-uşor un lot competitiv pentru Superliga României. Pe lângă jucători care deja au confirmat la nivelul campionatului intern, precum Daniel Paraschiv, sibienii sunt gata să facă şi alte transferuri.

Hermannstadt, o nouă forţă în Superligă cu transferuri de la FCSB şi CFR Cluj

Echipa din Sibiu îşi doreşte să aducă, în această pauză de iarnă, jucători cu care să ridice nivelul lotului şi să poată face pasul la nivelul următor. Cu emulaţia creată în jurul echipei de stadionul nou de la Sibiu, Hermannstadt l-a vândut pe Baba Alhassan la FCSB cu 600.000 de euro, dar se pregăteşte să revinstească suma în jucători.

Aflată la mijlocul clasamentului, după un parcurs în care au învins Universitatea Craiova şi au ţinut în şah FCSB şi CFR Cluj la Sibiu, Hermannstadt vrea să-i aducă pe Dorin Rotariu, aflat pe lista neagră la FCSB, dar şi pe Eduard Radaslavescu de la "roş-albaştri", care nu prea prinde echipa.

Mai mult, Hermannstadt vrea să-l transfere definitiv pe Cătălin Căbuz de la CFR Cluj, împrumutat de la formaţia din Gruia în vară. Dacă îşi va duce planul la bun sfârşit, în ciuda faptului că au primit pentru moment un refuz din partea lui Radaslavescu, Hermannstadt va fi o echipă de luat serios în seamă în 2024.

Hermannstadt se află pe locul 8 cu 28 de puncte după 20 de etape jucate, la mică distanţă - un punct - de primul loc de play-off, ocupat de Universitatea Cluj (29 de puncte). Sezonul trecut, dacă nu existau probleme financiare, Hermannstadt era calificată în play-off-ul Superligii, însă s-a ales cu o depunctare de nouă puncte.

Afla mai multe despre: superligahermannstadtfortatransferuricfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare