You are here:

BREAKING | Olimpiu Moruţan, înapoi în Superligă! Clubul de mare tradiţie cu care poate semna internaţionalul român

BREAKING | Olimpiu Moruţan, înapoi în Superligă! Clubul de mare tradiţie cu care poate semna internaţionalul român

Petrolul

Comentarii

Olimpiu Moruţan este dorit insistent de Petrolul Ploieşti. Internaţionalul român ar putea avea o revenire de senzaţie în Superliga României.

Olimpiu Moruţan ar putea reveni în Superligă! Care este clubul de mare tradiţie interesat de el

Fotbalistul român a suferit o accidentare gravă chiar înainte de Campionatul European, motiv pentru care nu a putut fi folosit de Edward Iordănescu la turneul din Germania.

Recuperarea a decurs însă bine, iar Olimpiu Moruţan este aşteptat să se întoarcă pe teren. Fotbalistul român nu duce nici lipsă de oferte, el fiind monitorizat cu atenţie de Pisa, club din liga a doua italiană. 

Totuşi, conform presei din Turcia, mijlocaşul român este dorit insistent şi de Petrolul, club de mare tradiţie din Superliga României. Chiar dacă „lupii galbeni” au început modest sezonul, iată că investitorii turci au planuri să transforme clubul într-unul de mare succes.

În acest sens, transferul lui Olimpiu Moruţan ar fi o mare lovitură. Revenirea în fotbalul românesc a mijlocaşului ar fi o lovitură serioasă de imagine dată de noua conducere a Petrolului.

Olimpiu Moruţan a impresionat în România, atât în perioada petrecută la FC Botoşani, cât mai ales în perioada petrecută la FCSB.

Dacă va pleca de la Ankaragucu şi va reveni în România, atunci aşteptările fanilor petrolişti vor fi cu siguranţă altele.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Olimpiu Moruţan a impresionat în Superliga României

Mijlocaşul român a început să iasă în evidenţă încă din sezonul 2016/2017, atunci când evolua pentru FC Botoşani. Patronul Valeriu Iftime avea mare încredere în abilităţile lui Olimpiu Moruţan, iar transferul la FCSB din 2018 a confirmat acest lucru.

Fotbalistul a continuat forma bună şi la formaţia din Bucureşti, iar evoluţiile sale foarte bune l-au propulsat în străinătate, reuşind să prindă transferul la Galatasaray în 2021.

În 107 meciuri jucate în tricoul celor de la FCSB, Olimpiu Moruţan a reuşit să înscrie 14 goluri şi să ofere 30 de pase decisive, el fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în perioada petrecută acolo.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanpetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare