Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT! FCSB îi spune "pa" în 2024: pleacă de la echipă!

BREAKING | OUT! FCSB îi spune "pa" în 2024: pleacă de la echipă!

FCSB

Comentarii

Cu contractul care expiră în vara lui 2024, Ionuţ Panţîru (27 de ani) se pregăteşte să plece de la FCSB, echipă pentru care a jucat foarte puţin după ce a fost luat de la Poli Iaşi. Calvarul unei accidentări foarte grave l-a scos de pe traiectorie şi nu a fost jucătorul pe care îl aşteptau "roş-albaştri".

FCSB se pregăteşte să-i spună "pa" lui Ionuţ Panţîru, fotbalist pe care l-a transferat de la Poli Iaşi în vara lui 2019. Fundaşului stânga îi expiră contractul în vara viitoare, iar conducerea clubului nu are de gând să-l mai păstreze şi de anul viitor încolo.

FCSB îi spune "pa" lui Ionuţ Panţîru în vara lui 2024

Ionuţ Panţîru abia şi-a revenit dintr-o accidentare gravă, care l-a scos din joc de mai bine de un an, dar se pregăteşte să se despartă de FCSB. Contractul pe cinci sezoane pe care l-a semnat în vara lui 2019 urmează să expire în vara lui 2024, iar drumurile celor două părţi e de aşteptat că se vor despărţi.

Concret, se pare că FCSB vrea să renunţe la Panţîru, pe care îl va lăsa să plece liber de contract în vara lui 2024, scrie spotmedia.ro, deoarece stafful "roş-albaştrilor" consideră că acesta nu mai poate juca la nivel înalt. Ionuţ Panţîru suferă din punct de vedere fizic în continuare, mai scrie sursa citată, iar în acest condiţii nu-şi mai doresc colaborarea.

FCSB nu i-a propus prelungirea contractului lui Ionuţ Panţîru, iar fundaşul stânga va intra în ultimele şase luni de contract în decembrie. Atunci, el va putea negocia şi să semneze cu orice echipă îşi doreşte fără vreun cost de transfer.

Ionuţ Panţîru a strâns 60 de meciuri în toate competiţiile la FCSB, de la transferul din 2019 până în prezent, dar în ultima perioadă a fost pe tuşă din cauza unei accidentări grave.

  • 19 minute a strâns Ionuţ Panţîru în acest sezon la FCSB, în două meciuri
  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Panţîru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb ionut pantiru contractfcsb ionut pantiruionut pantiru fcsbionut pantiru contractionut pantiru fcsb plecare 

viewscnt
Articole similare